shred23 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 (edited) Witam, udało mi się zainstalować Mi Home na oryginalnym ROM 2.3.9.0 EN/US Model A1619 BEZ ROOT Potrzebne pliki: 1. APK MiHome mi home wear.apk2. Huami_AMAZFIT_Tool Huami_AMAZFIT_Tool_1.0.1.1.zipInstalacja bardzo prosta za pomocą aplikacji Huami-AMAZFIT_Tool Huami_AMAZFIT_Tool_1.0.1.1.zip Instalujemy aplikacje oczywiście, a następnie klikamy APK Installer Następnie pojawia się kolejne okienko w którym wybieramy ścieżkę do pliku instalacyjnego mianowicie (mi home wear.apk)mi home wear.apk Następnie po wybraniu interesującego nas pliku w tym przypadku Mi Home klikamy INSTALL i czekamy do końca instalacji (proces instalacji w nowym oknie.) Po instalacji resetujemy naszego Amazfit Stratos Pojawia nam się w menu Mi Home teraz musimy sparować go z aplikacją w telefonie. Wchodzimy do Xiaomi Home klikamy na + w prawym górnym rogu w celu dodania nowego urządzenia klikamy na Amazfit Watch Postępujemy zgodnie z intrukcją wyświetlaną już na telefonie i gotowe Kilka screenów z Stratos'a Tak udało mi się zainstalować Mi Home na moim Stratos'ie. Myślę, że instrukcja jasna będzie dla wszystkich, oczywiście formułka grzecznościowa wszystko robicie na własną odpowiedzialność i nie ponoszę odpowiedzialności za uszkodzenia czegokolwiekPozdrawiam i powodzenia ???? Edited April 13, 2019 by shred23 dodanie screen'a 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted April 14, 2019 Share Posted April 14, 2019 @Kaudii® podesłałbyś apk Mi Home z twojego ROMu ? Byłoby bardzo przydatne jakby wyszedł już oficjalny Spolszczony ROM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 14, 2019 Developer Share Posted April 14, 2019 Jak wyjdzie to pomyślimy,najpierw muszę sprawdzić czy będzie działać, a jak nie to skomponować właściwą wersję pod niego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel123 Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Witam nie wiem gdzie się podpiąć pod rozmowę wiec beszczelnie tu się wcisnę,a mianowicie nie umiem z strony https://unlockamazfit.com/index2.php?var=MzQ3MjcyNTUw pobrać klucza wypełniam wszystkie pola i wyskakuje mi taki komunikat You have entered an invalid bootloader version! wiem tyle że prawdopodobnie wpisuję źle te pole ""Watch OS version""bawie sie z tym już dłuży czas i nie wiem co już mam robić tylko to mnie blokuje do osiągnięcia spolszczenia potrzebuję (bootloader) unlocked: no zrobuć na odblokowany..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 30, 2019 Developer Share Posted May 30, 2019 Nic cię nie blokuje o ile masz Rom International, jest aktualizacja z językiem polskim oficjalnie wydany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel123 Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 tak z tym że muszę najpierw odblokować fastboot aby to uczynic tak ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 30, 2019 Developer Share Posted May 30, 2019 Nie, wystarczy aktualizacja z poziomu telefonu z aplikacji lub zegarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel123 Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Tamto o dziwo pokonałem ale znów ściana nie wiem gdzie szukać klucza mianowicie pobrałem spolszczenie 2.3.8.0 APK installer z tego portalu na którym aktualnie piszę i wyskakuje mi Installing... C:\Users\Asus\Downloads\mi home wear.apk: 1 file pushed. 1.1 MB/s (1648627 bytes in 1.372s) pkg: /data/local/tmp/mi home wear.apk Success Press any key to continue . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo77 Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 W dniu 14.04.2019 o 17:18, Kaudii® napisał: Jak wyjdzie to pomyślimy,najpierw muszę sprawdzić czy będzie działać, a jak nie to skomponować właściwą wersję pod niego Witam. Czy dla osób, które nie chcą stracić gwarancji wgrywając inny rom, wrzuciłbyś na forum plik do MiHome z najnowszej wersji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro bwo Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 na romie 2.3.10.5 oryginal PL apka sie wgrywa, w tel pisze połączono ale w zegarku mi home kręci klepsydrą i nic się nie dzieje...może inna wersja apki potrzebna? udało się komuś na tym romie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts