Jacek799 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Witam Mam problem z bateria w zegarku kupiłem 3 tyg temu,bateria trzyma tylko 3 dni. Nie wiem czemu tylko mam połączony przez BT. Na trzeci dzień po naładowaniu do 100% mam 20%.,oprogramowanie 2.3.9.0 Pomocy ,a słyszałem ze do 6 dni wykreca się czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 A do czego używasz zegarka? Jakieś treningi? Ograniczyłeś podświetlenie? A przez co jak nie przez BT ma być zegarek podłączony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek799 Posted May 10, 2019 Author Share Posted May 10, 2019 (edited) No miałem atomatyczne podswietlenie i jak reke podnosisz. Teraz na 2 poziom ustawiłem.Co może jeszcze czerpać ??? Raz w tyg biegam. Ale ostatnio specjalnie nie biegałem i rozłaczyłem i tez podobnie Edited May 10, 2019 by Jacek799 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts