Leon_el Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) Witam, Dziś odebrałem zegarek (wiem... tyle was to obchodzi co...) chciałbym się przywitać i powiedzieć że jestem pod wrażeniem tego co tu robicie itd. do meritum... czy ktoś - bez zbędnego jechania mnie, podpowie jak chłopu;). dlaczego żadna z aplikacji do wgrywania romów nie wykrywa mi zegarka. Mam win7. firewall off. coś tu czytałem o sterownikach ale szczerze to ciężko się przekopać na tym forum przez ludzi którzy spamują bez sensu. ew. mogę zapłacić parę zł aby mi ktoś pomógł to ogarnąć (PM). Pozdrawiam i mam nadzieje że jak na 1 smartwatch to dobry wybór. Edited April 30, 2019 by Leon_el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 30, 2019 Developer Share Posted April 30, 2019 zainstaluj na komputerze adb setup 1.4.3 i powinien zegarek być widoczny w kompie, tyle że po instalacji sterowników musisz uruchomić kompa ponownie https://androidfilehost.com/?fid=24686681827312411 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts