sansai Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Witam. Spotkał się ktoś z uszkodzeniem tej stacji? Moja w sumie 2 razy naładowała zegarek + kilka podłączeń do odblokowania bootloadera i wgrania softu. W tej chwili widać że styki od transmisji działają a brak napięcia ładowania. Zegarek i stacja nowe - kupione w PL. Co tam mogło się wysypać, czy da się rozebrać bez zniszczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 27, 2019 Developer Share Posted April 27, 2019 Masz gwarancję, niech dadzą nowy dock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sansai Posted April 27, 2019 Author Share Posted April 27, 2019 Dzwoniłem i trzeba odesłać komplet, a więc zmienić soft, i zablokować bootloader Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Jejku ja zanim przyjdzie mi zegarek od razu zamawiam podróbki z Ali i wszystkie działają. Ale w pace należy raz na jakiś czas przeczyścić styki w zegarku. Ja czyszczę po prostu podgumowaną szmatką taką jak do okularów. Biorę coś plastikowego w miarę nieostrego(żeby nie podrapać styków) i przez tą szmatkę czyszczę styki, okrężnymi ruchami i to zawsze mi działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 28, 2019 Administrator Share Posted April 28, 2019 Jakby coś, to pozostała mi nówką oryginalna nieużywana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts