luk.szp Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Witam. Mam problem z wgraniem ROMU do mojego Stratosa. Zegarek ma odblokowany bootloader, ale po podłączeniu z komputerem próba wgrania jakiekolwiek ROMA nie chce zadziałać. Albo wyłącz mi całkowicie wgrywanie ROMa i usuwa przy okazji plik z dysku, albo zatrzymuje się na wpisaniu kodu potwierdzającego. Ktoś może pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 25, 2019 Developer Share Posted April 25, 2019 jakieś screeny, jakie sterowniki, jaki system, trochę więcej inwencji bo niby jak pomóc jak nie wiele się wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk.szp Posted April 25, 2019 Author Share Posted April 25, 2019 Albo po rozpoznaniu zegarka od razu mi wyrzuca, albo nie chce przejść na stronę żebym mógł wpisać kod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 25, 2019 Developer Share Posted April 25, 2019 może zacznij od wyłączenia antywirusa i sprawdź, często znajdują coś w plikach czego tam nie ma , a tak naprawdę w kodzie instalatora czasami jakaś sekwencja jest rozpoznawana jako niepożądany kod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 25, 2019 Developer Share Posted April 25, 2019 a skoro nie chce przejść na stronę generatora to jest jeszcze opcja problemu z widocznością zegarka w fastboot, a to z kolei kwestia sterowników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 25, 2019 Administrator Share Posted April 25, 2019 Godzinę temu, luk.szp napisał: Albo po rozpoznaniu zegarka od razu mi wyrzuca, albo nie chce przejść na stronę żebym mógł wpisać kod Ja tu widzę ze był chyba uruchomiony jako administrator, a nie normalnie poprzez klik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk.szp Posted April 27, 2019 Author Share Posted April 27, 2019 Problem rozwiązany, temat można zamknąć. Spróbowałem jeszcze na 2 innych komputerach w i końcu na jednym z nich się udało wgrać ROMa. Dziękuję bardzo za odpowiedź i pomoc. Twórcom ROMa też dziękuję! Świetna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts