Ferox Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Witam . Jeżeli post był ,bądź nie jest tutaj , gdzie powinien to przepraszam, ale rzadko tu bywam to i doświadczenie małe . Przechodzę do sedna sprawy. Posiadam Stratosa ,który pierwotnie był na chińskim Romie ,a że jestem patriota to postanowiłem zmienić go na nasz kochany polski język i za pomocą Romu 7Ncr od SeVeN-a (czy jakoś tak ????nie pamiętam dokładnie????) mi się to udało i wszystko było ok ???? pare dni temu coś nie tak było z AGPS, prosił o jakąś aktualizacje ????wszedłem na Forum i znalazłem najnowszy Rom od Kaudii® Stratos CN_PL 2.5.1 i tu zaczal się problem ???? a mianowicie łączenie Stravy z Amazfit jest , niby synchronizacja też , ale na samej Stravie aktywność się nie pojawia ???? Jest ktoś kto miał taki problem , bądź ktoś kto wie jak to rozwiązać ? ???? Szukałem u wuja Google , ale nic znaleźć nie mogłem ???? Dodam tylko ,że usuwałem obydwie aplikacje , parkowałem zegarek na nowo , zainstalowana Amazfit Gp i dalej nic , brak pomysłów ???? Pozdrawiam???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts