Buldoggg Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 xiaomi automatyczny dozownik mydła gdyby ktoś chciał jak działa to zapraszam do siebie na kanał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mackai Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 @Buldoggg Cześć, mam pytanie o ten dozownik - czy działa na akumulatorkach (Eneloop, Ladda, itp. - 1,2V), czy tylko na bateriach (1,5V)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWp Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 @Mackai działa ale dosyć szybko sygnalizuje niższe napięcie. Lepiej i dłużej działa z normalnymi alkalicznymi bateriami. Używałem na początku z Enelopami, ale przeszedłem na baterie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mackai Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Dziękuję za info. Rozważam zakup tego dozownika od Xiaomi i Simpleway C1, który ponoć bez problemu działa na akumulatorkach, może Ktoś ma porównanie do niego, albo do innych? A jak poza tym działa, nie ma z nim problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWp Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 1 godzinę temu, Mackai napisał: A jak poza tym działa, nie ma z nim problemu? Mój już przestał dzałać. Szlag trafił diodę podczerwieni, albo układ który nią steruje i nie wykrywa dłoni. Około 1,5 roku wytrzymał i nie było z nim innych problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts