Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

APK installer nie widzi Stratosa

emer
 Share

Recommended Posts

Jak w temacie, laptop w domu z windows 10 64bit (beta insider) nie widzi Stratosa z powodu zainstalowania defaultowych windowsowych sterowników.

Wszędzie są aplikacje *.exe do zainstalowania adb drivers, które nie instalują zamiennych defaultowych windowsowych.

Chcę manualnie wskazać driver, ale potrzebuje chyba stricte pliku *.inf , a nie moge nigdzie znaleźć takiego ... może pomożecie jak zainstalować nie defaultowe stery adb, aby apk installer zobaczył mi Stratosa ?

Niestety nie instaluje innych ... ciągle te same windowsowe/microsoft. Chyba faktycznie wersje insider Windows10 nie pozwalają czasem na instalacje czegoś "nie podpisanego". Nie pierwszy raz mam taki problem ... Na kompie w pracy (win10) nie ma problemów. Myślałem, ze zapodam mu ręcznie plik *.inf tego drivera, ale nigdzie nie mogę znaleźć - zawsze są to aplikacje.

stery stratos.PNG

Edited by emer

próbowałem na innym lapku z win10 - bez problemów, a podczas instalacji adb drivers zapytał tylko czy są wiarygodne, a potem po prostu zainstalował. Na Win10 insider, Microsoft po prostu zablokował to i nie pytał o nic ....

Edited by emer