mentos88 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Od wczoraj mam w domu Xiaomi Vacuum, jednak w żaden sposób nie mogę go połączyć z domową siecią Wi-Fi. Apka Mi Home wykrywa sprzęt. Robię wszystko zgodnie z instrukcją, ale odkurzacz chce połączyć się ze wszystkimi sieciami Wi-Fi w sąsiedztwie za wyjątkiem mojej domowej. Jest ona "wyszarzona" i okraszona komentarzem: Sieci publiczne nie są obsługiwane, połącz ze swoją siecią domową. Sprawdzałem i edytowałem ustawienia sieci Wi-Fi, zmieniałem lokalizację w Mi Home na Chiny (Current), a mimo to dalej nic. WiFi dalej jest nieaktywne. Ktoś miał podobny problem i zechce mi coś doradzić? Dla zobrazowania screeny w załączniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunius Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Tu nie chodzi o profil sieci w windowsie tylko raczej o szyfrowanie samego wi-fi, masz włączone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi86pl Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Mam taki sam problem, nie wiem jak to rozwiązać, trzeba wyłączyć szyfrowanie? Telefon kumpla od Xiaomi też nie mógł połączyć się z moim wifi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted September 16, 2020 Developer Share Posted September 16, 2020 musi byc wlaczone. on mial wylaczone, a urzadzenia nie polacza sie do sieci bez hasla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts