adamk99 Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Witam kolegów. Po zmianie czau na letni moje urządzenia zaczęły pracować z nieco dużą nieprzewidywalnością. Do tej pory miałem ustawioną strefę czasową Amsterdam CET. Wczoraj przestawiłem na Brazzaville GMT + 01:00 I DZIEJĄ SIĘ NIEPRZEWIDYWALNE RZECZY. W automatyzacji, niektóre urządzenia włączają się i wyłączają o żądanej godzinie a inne (większość) fiksują. Bezproblemowo natomiast działają czasomierze w urządzeniach, które mają taka funkcję w opcjach. Moje pytanie w związku z tym brzmi, jak koledzy poradziliście sobie ze zmianą czasu u siebie. Jaką strefę czasową macie ustawioną??? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldoggg Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 W dniu 1.04.2019 o 11:26, adamk99 napisał: Witam kolegów. Po zmianie czau na letni moje urządzenia zaczęły pracować z nieco dużą nieprzewidywalnością. Do tej pory miałem ustawioną strefę czasową Amsterdam CET. Wczoraj przestawiłem na Brazzaville GMT + 01:00 I DZIEJĄ SIĘ NIEPRZEWIDYWALNE RZECZY. W automatyzacji, niektóre urządzenia włączają się i wyłączają o żądanej godzinie a inne (większość) fiksują. Bezproblemowo natomiast działają czasomierze w urządzeniach, które mają taka funkcję w opcjach. Moje pytanie w związku z tym brzmi, jak koledzy poradziliście sobie ze zmianą czasu u siebie. Jaką strefę czasową macie ustawioną??? Pozdrawiam u mnie było tak że po zmianie czasu,wszystkie moje automatyzacje zmieniły godziny i musiałem wszystko ręcznie pozmieniać(jeżeli chciałem ustawić o godzinę później-to musiałem w aplikacji o 2 h później ale mimo to w aplikacji pokazywało mi dobrze-pogmatwane) ale na następny dzień wszystko się rozregulowało o te właśnie 2h(a chciałem o 1h) i musiałem zmienić już po staremu i działa do dziś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts