dasklaec Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Dzień dobry. Mam na swoim koncie na aplikacji Aqara Home bramkę Aqara i żarówkę Aqara. Aplikacje mam pobrane zarówno na iOS jak i Android (telefon i iPad), urządzenia mam również w aplikacji dom na iOS. Czy mogę udostępnić komuś moje urządzenia, kto ma telefon na Androidzie? Czy jest jakieś ograniczenie w ilości urządzeń na których może być zainstalowana apka Aqara Home? Nie umiem się zalogować na swoje konto w telefonie innej osoby, a chcę, żeby miała dostęp do włączania światła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surveyor Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 (edited) W aplikacji Mi Home wchodzisz do bramki w opcjach masz udostępnij, wpisujesz numer konta xiaomi osoby której chcesz udostępnić, czekasz na potwierdzenie od tej osoby i gotowe. Będzie widziała bramkę jak i wszystkie inne urządzenia z nią sparowane. Jak jedno urządzenie to analogicznie wchodzisz w jego ustawienia i udostępnij. Edited April 1, 2019 by surveyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasklaec Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 Tylko, że ja mam bramkę w aplikacji Aqara home, na apce Mi home wyskakiwały jakieś błędy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts