- Developer
Link dodany w 1 poście, powodzenia
-
2
-
2
Witam Pojawiła się kolejna wersja aplikacji Amazfit Watch 2.0.1. prace nad językiem PL zostały zakończone, kwestie testowe również. Na poniższych zdjęciach widać pełnię nowego interfejsu w naszym ojczystym języku. Na pierwszy rzut oka brak wizualnych zmian względem 2.0. Wszystkie wersje PL tej aplikacji wymagają de-instalacji oryginalnej wersji, jej instalacja na wersję oryginalną dev bądź tę z GP nie powiedzie się.
Czy ta apka zadziała z tym https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945
Link dodany w 1 poście, powodzenia
Super dzięki za spolszczenie
Dobra robota
Super sprawa ????????
U mnie dziś pojawiła się aktualizacja do wersji 1.48c....podobnie jak użytkownikom forum Xda.
U nas również się pojawiła.
A można to jakoś wyłączyć?
Dużo byłoby roboty ze zmianą map w tej apce na mapy google?
Dużo, poza tym apka z założenia jest zgodna z oryginałem poza dodaniem języka PL, nie mam zgody na jej modyfikację stąd taka decyzja, pisałem już o tym kilka razy
Nie może wyłączyć, zawsze tak było, poprostu kliknij pomin tę aktualizację, u mnie nie wyświetla więcej
Wiem jakie są Twoje założenia i rozumiem, że nie chcesz tego robić. Gdyby był jakiś tutorial jak to zrobić to sam chętnie bym spróbował...
Niestety nie ma tutorialu, a uwierz mi, roboty jest co nie miara przy tym,
Good Jobs
Panowie
Miałem ustawione odblokowywanie telefonu przez obecność zegarka
Obecnie chciałem to wyłączyć w aplikacji i "nie da" się
Mógł by ktoś spróbować?
czy też ma taki problem
Od kiedy pamiętam to szwankowlo od początku, więc nie będę sprawdzał, pamiętam, że raz pomogło mi wyczyszczenie danych aplikacji i ponowne logowanie na konto xiaomi
@Kaudii mi to jednak niestety nie pomogło... ;(
Super dzięki za spolszczenie
Dzięki
U mnie się nie loguje w trakcie synchronizacji wyskakuje że jest błąd. Robię wszystko jak w opisie itp
Edited by djdredNa pewno wszystko jak w opisie? Czy użyłeś aplikacji do zmiany hola free vpn proxy?
Oczywiście. Nawet używałem wersji 1.7 apk Mam konto xiaomi od 4 lat które działa na PC tu nie
To jakiej wersji aplikacji użyjesz nie ma znaczenia. Huami zastosowało blokadę regionalną i czy stara aplikacja czy nowa nie zaloguje się do konta xiomi bez zmiany regionu na usa.
Zainstaluj w telefonie mi fit i zobacz czy zaloguje się do konta xiaomi.
Axon, ja po zainstalowaniu wersji 2.0.0 też nie mogłem się zalogować. Zainstalowałem więc starszą wersję, w której logowanie poszło bez problemu. Później update do 2.0.0 i wszystko działa bez zmiany regionu.
Our forum lives up to the advertisements displayed.
To browse the content of our forum, please disable AdBlock.
Recommended Posts