Buldoggg Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 NAJNOWSZY ODKURZACZ FIRMY XIAOMI ROBOROCK T6,JAK RÓWNIEŻ ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ GDZIE ZNAJDZIESZ DUŻO ROZWIĄZAŃ SMART HOME. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Wszystko zależy od ceny. Ogólnie poza podjazdem pod te "mini schodki" i "rozbieralną szczotką" to nie widać znaczącej różnicy w stosunku do S50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldoggg Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 fakt,ale spora zmiana co do wyboru sprzątania,teraz można będzie zaznaczyć żeby jechał np do kuchni to pojedzie,wiem że jest to podobne w s50/s55 ale łatwiej się tym obchodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldoggg Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 nie podoba mi się jeszcze to że te ściereczki są jednorazowe,czyli będziemy wydawać więcej pieniędzy na nie niż na te szmatki z s50/s55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted April 20, 2019 Developer Share Posted April 20, 2019 mialem okazje pobawic sie zdalnie t6 (tak naprawde t65, t6 to seria). co ciekawe zablokowali uzycie tego robota poza chinami na poziomie aplikacji, plugin wysyla do robota wasza prawdziwa strefe czasowa i jesli nie sa to chiny to robot odmawia pracy. zrobilem patcha i dziala, ale jak ktos chce uzywac go z iphonem to radze poczekac na wersje globalna, bo mozecie miec problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted April 23, 2019 Developer Share Posted April 23, 2019 dzis na serwerze eu pojawil sie roborock.vacuum.s6, to odpowiednik chinskiego t6 na rynek globalny, wiec spodziewajcie sie go niedlugo w sprzedazy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts