pawelpk Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 (edited) Mam pierwszy firmware jaki został wykonany w języku polskim i nie robilem zadnych aktualizacji, na zegarku swieci aktualizacja systemu 2.6.1 i chińskie szlaczki. Czy zegarek soę z aktualizuje jak kliknę aktualizuj? Edited March 15, 2019 by pawelpk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 15, 2019 Developer Share Posted March 15, 2019 nie nic z tego nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Kaudii chyba czas na nowy upd. Bo chyba już 2 aktualizacje wyszły na pace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 18, 2019 Developer Share Posted March 18, 2019 zależy, o którym Romie mówisz, ale szczerze to miałem prawie dwa gotowe, ale niestety w sobotę padł mi komp, tzn dysk i niestety praca z ostatnich 2 tygodni poszła się walić , więc zaczynam od nowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Oki jakby co daj znać potestujemy, fakt teraz jadę na Verge ale żona na pace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now