barman1234 Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 (edited) Część, czy też macie taki problem z wyrobionymi plastikowymi miejscami na teleskopy z pasków i bransolety? Pewnego razu gdy miałem założona metalowa bransoletę wstawałem z łóżka i przy odpychaniu nadgarstkiem odczepiła się bransoleta i teraz przy większym naprężeniu spada z ręki, da się go jakoś naprawić? Edited March 14, 2019 by barman1234 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 wydaje mi sie że jakiś McGiver`a trzeba czymś zalać ten naddatek który sie wyrobił ... jakiś twardy klej bym próbowal poxypol czy coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Na FB jest dokladna intrukcja jak to zrobic-poszukaj grupy Amazfit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankesik Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 W dniu 25.03.2019 o 14:38, skd napisał: Na FB jest dokladna intrukcja jak to zrobic-poszukaj grupy Amazfit Możesz podać linka do tej grupu. Mam ten sam problem. Czy to ta International Amazefit 2 stratos and Verge Group Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Global huami amazfit smartwatches group - przesledz posty i byla instrukcja jak to naprawic. Jak nie znajdziesz daj znac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankesik Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 Znalazłem ze na klej. Próbowałem załatać dziurkę klejem ale odpadł. NA chwile obecną zdjąłem ta boczną zaślepkę i po całej długości przelotowo włożyłem spinacz do papieru (ma wymiar dokładanie dziurki) i uciąłem jak wychodź z zaczepu na wylot. Następnie włożyłem tą zaślepkę na końcu (zastanawiam się aby ją przylepić). Trzyma się dobrze, szarpałem za pasek i wydaje mi się że raczej nie odpadnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirkorro Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Cześć. Jaka jest przyczyna takiego wyrobienia? Spałeś z zegarkiem na ręku? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barman1234 Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 W dniu 16.05.2019 o 06:27, sirkorro napisał: Cześć. Jaka jest przyczyna takiego wyrobienia? Spałeś z zegarkiem na ręku? Pozdrawiam. Miałem założoną metalową bransoletę która jest trochę luźniejsza niż gumowa, odpychałem się z łózka na zgiętym nadgarstku i wtedy nagle odczepiła sie bransoleta i zrobiła większa dziura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtekacer Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Cześć Jeśli ktoś miałby wyżej wymieniony problem z wyrobieniem się zaczepów, to proszę pisać do mnie. Jestem w stanie to naprawić. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carl15 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) @Wojtekacer napisz proszę na maila bo tu nie mogę Edited June 26, 2019 by Lector Nie podawaj adresu mail publicznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtekacer Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) @carl15 napisz do mnie Edited June 26, 2019 by Lector proszę nie podawać adresów email Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 26, 2019 Administrator Share Posted June 26, 2019 @Wojtekacer tak tylko przypomnę 13 punkt regulaminu forum: Publikowanie adresów GG, E-mail lub temu podobnych na Forum jest wręcz zabronione. To właśnie Forum stanowi platformę do dyskusji, a nie jest ono jednocześnie książką adresową. Prywatne wiadomości można wysyłać korzystając z adresu mailowego podanego przez Użytkownika w jego profilu lub przez system Wiadomości (PM) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtekacer Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 37 minut temu, Lector napisał: @Wojtekacer tak tylko przypomnę 13 punkt regulaminu forum: Publikowanie adresów GG, E-mail lub temu podobnych na Forum jest wręcz zabronione. To właśnie Forum stanowi platformę do dyskusji, a nie jest ono jednocześnie książką adresową. Prywatne wiadomości można wysyłać korzystając z adresu mailowego podanego przez Użytkownika w jego profilu lub przez system Wiadomości (PM) . Dzięki za przypomnienie, przepraszam za błąd Nie wiem dlaczego, ale nie mogę wysyłać wiadomości przez forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 26, 2019 Administrator Share Posted June 26, 2019 Bo nie miałeś limitu postów, już wyrobiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts