Mateusz Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 (edited) Witam, mam problem przy odblokowaniu bootloadera w wersji international. Chce zmienić język na Polski z Angielkiego. Postępuje zgodnie z instrukcja i przy wpisywaniu komendy w cmd: cd \ cd adb wyskakuje że system nie może odnaleźć określonej ścieżki Mam zainstalowana najnowsza wersje Minimal ADB & Fastboot Teraz nie wiem co robić dalej bo odblokowanie bootloadera jest niemożliwie gdyż nie znajduje pliku ADB chyba ze jest na to inny sposób. Dodam jeszcze ze zegarek łączyłem z telefonem ale przed odblokowaniem bootloadera rozłaczylem zegarek z telefonem i przywróciłem ustawienia na fabryczne. Teraz na zegarku wyświetla ekran startowy z wyborem języka oraz kod QR. Edited March 13, 2019 by Mateusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 No ku@#$% kolejny !!! Kolego, przeczytałeś dokładnie wątki na forum ? Wydaje mi się, że nie. Sam kilkanaście razy pisałem, że nie Minimal ADB tylko minimum ADB 1.4.3 !! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 14, 2019 Developer Share Posted March 14, 2019 Bo minimal adb nie instaluje się do tego folderu c:/adb tylko do innego, sprawdź lokalizację minimal adb i odpowiednio zmodernizuj komendy. Albo zainstaluj adb setup 1.4.3 i ścieżka będzie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Posted March 15, 2019 Author Share Posted March 15, 2019 Problem rozwiązany, sprawdziłem lokalizacje i metoda łopatologiczna przykleiłem go na dysk C. Teraz działa i nowy rom wgrany - Wer.ROM by Kaudii 2.3.7.0 PL 2.2.0. Tylko teraz mam problem z synchronizacja z apka Mi Fit, pacjent iPhone. Zegarek zesparowany jest z Mi Fit ale jest brak i formacji o śnie i tętnie. Wątek przeniese na odpowiedni dział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts