Przemo2p Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Witam. Wgrałem ostatnio Rom "Stratos CN_PL 2.5.1 by Kaudii " za co bardzo dziękuję autorowi za możliwość jego wgrania .Wszystko ładnie działa, nie miałem do tej pory problemów z zegarkiem i bardzo mnie cieszy obsługa w języku polskim, ale .... Po pomyślnym wgraniu oprogramowania (nie robiłem vipe w zegarku) , w aplikacji "Amazfit Stratos" ukazuje mi się : Rom verison 2.0.52.0 . Czy to normalne, że po wgraniu Romu v 2.5.1. u mnie wyświetla się 2.0.52.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Tak jest od zawsze, proponuje byś uważnie czytał.... Rom bazowy to 2.0.52.0 Witam Przyszedł czas na nowy ROM, bazujący na wersji 2.0.52.0 CN. Oryginalny ROM jest wersją posiadającą język Chiński. Rom nosi nazwę Stratos_CN_PL_2.5.1_by_Kaudii , zawiera dodatkowo język Polski , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo2p Posted March 10, 2019 Author Share Posted March 10, 2019 Dzięki za odpowiedź . Faktycznie nie doczytałem. I w info zegarka także jest v Rom by Kaudii 2.0.52.0 PL2.5.1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Czesc Przemo2p fajną masz tarcze czy to jest standard w wersji CN czy mozesz podesłac linka do niej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo2p Posted March 11, 2019 Author Share Posted March 11, 2019 14 minut temu, zed napisał: Czesc Przemo2p fajną masz tarcze czy to jest standard w wersji CN czy mozesz podesłac linka do niej ? Nie ma sprawy : https://drive.google.com/file/d/1sdH0uEScBlDPZd42swWchJZGx_OFO2B2/view?usp=sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now