lancernik Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 (edited) Cześć, w tym wątku pozbieram aplikacje do map które przetestowałem, jeżeli wiece jak działają inne piszcie N A J L E P S Z E AlpineQuest - zdecydowanie najlepsza , można ściągnąć nawet mapy z satelit google, czego nie daje prawie żadna mapa. Brak paska reklam jeżeli dobrze poszukamy/kupimy aplikację D O B R E All-In-One Offline Maps - nawet ok, niestey pasek reklam wszystko niszczy (Jezeli ktos znajdzie apk premium niech da znac) OSM Peak Finder – nawet ok, ciut za duzo GUI Soviet map - Jedna z lepszych jak na razie, wersja apk free ze sklepu play działa poprawnie ale tylko w trybie online Aktualnie zainstalowałem już 7 różnych wersji na zegarek, telefon jak i na emulator na PC. Aktualnie jestem w stanie: -Pobrać cache poprzez emulator na komputerze -Zainstalować działającą wersję premium na zegarku (Nie działają na niej mapy online, ale jest to raczej zbędne bo kto będzie chodził cały czas z hotspotem?) Problemem jest to, że na zegarku nie ma jak kliknąć opcji załadowania mapy z pliku cache, pobawię się z rozdzielczością i zobaczymy Tu znajdziecie wszystkie wersje, ściągajcie przez "Dropapk", w innym przypadku możecie pobrać jakiś syf bo klikniecie w reklamę.https://a2zapk.com/259037-soviet-military-maps-pro-5-1-3-patched-a2z.html Jeżeli uda się to komuś jakoś przyzwoicie zrobić piszcie jak N I E D Z I A Ł A J Ą Location Satellite Maps – Nie instaluje się Mapa turystyczna – brak serwisu google Osm maps – nie instaluje sie Offline World Map HD - 3D Atlas – 2/10 HereGo – nie dziala Szlaki tatry– brak serwisu google Mapy PTTK – nie dziala Edited March 8, 2019 by lancernik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancernik Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 Mapa z gorszym widokiem - Peak Finder Mapa druga - soviet map (Bez cache'a działa tylko ta najbardziej podstawowa mapa, czyli własnie stara wojenna mapa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts