Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Aplikacje PL dla Pacefied Rom

Kaudii®
 Share

Recommended Posts

• Lector changed the title to Aplikacje PL dla Pacefid Rom
  • Lector pinned this topic

Witam,
Przy próbie instalacji powyższych aplikacji/poprawek otrzymuję następujący komunikat:

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb install TrainingPlan.apk
[100%] /data/local/tmp/TrainingPlan.apk
        pkg: /data/local/tmp/TrainingPlan.apk
Failure [INSTALL_PARSE_FAILED_UNEXPECTED_EXCEPTION]

Edited by meriox

1 godzinę temu, Kaudii napisał:

Aasz gdzieś napisane że trzeba je instalować,  bo wydaje mi się że napisałem że podmieniaj je przez AC

Hmm... Szukałem poradnika i nie znalazłem. Myślałem, że instalacja przez ADB zastępuje aplikację.

Możesz przybliżyć w jaki sposób zastępować apk?

Wielkie dzięki. Niby wszystko poszło ok ale podczas aktywności na tarczy mam angielskie i chińskie oznaczenia.

Być może nie wszystkie aplikacje podmieniły się prawidłowo. Chociaż sądząc po bootanimation, która się zmieniła, powinno być ok. Zauważyłem że po instalacji Pacefied w zegarku zablokował się bootloader a wcześniej był zablokowany. Czy zablokowany bootloader blokuje podmianę niektórych plików czy tylko zmianę romu?

IMG-20171226-WA0000.jpg

@meriox

Jeśli fabrycznie miałeś zegarek z romem 1.3.0n (fabrycznie bez zablokowanego bootloadera), to jest normalne że po pierwszej instalacji pacefied bootloader się zablokował.

Pomimo iż ta blokada nie powinna sprawiać problemu z instalacją przyszłych nowych wersji pacefied, to jednak zaleca się odblokować bootloader.

Tak jak napisał @Lector,  blokada bootloadera uniemożliwia instalację innych custom romów niż pacefied, problem z podmianą plików może powodować brak root.

By mieć pewność że dobrze podmieniłeś pliki, zainstaluj android commander i porównaj wielkości ściągniętych plików z tymi które masz w zegarku.

• Developer
3 godziny temu, meriox napisał:

Niby wszystko poszło ok ale podczas aktywności na tarczy mam angielskie i chińskie oznaczenia.

IMG-20171226-WA0000.jpg

w 2 poście poprawiona apka HuamiWatchFaces.apk , teraz tarcze podczas aktywności wyglądają  jak poniżej

IMG_20171226_134743.jpg

19 minut temu, rcienio napisał:

Takie pytanie @Kaudii i @Lector na początku tego postu udostępnili aplikację HuamiWatchFaces.apk na zegarek, i tu pytanie który plik podmieniać od @Kaudii czy od @Lector ? Czym one się rożnią?

Pozdrawiam

Jak podmieniłem od Lectora to w niektórych miejscach miałem chińskie ślaczki. Podmień ten z drugiego postu od Kaudiiego i nie będzie problemów.

• Developer
2 godziny temu, rcienio napisał:

Takie pytanie @Kaudii i @Lector na początku tego postu udostępnili aplikację HuamiWatchFaces.apk na zegarek, i tu pytanie który plik podmieniać od @Kaudii czy od @Lector ? Czym one się rożnią?

Pozdrawiam

Gdybyś czytał wątek uważnie wiedział byś który i dlaczego, wgraj mój z 2 posta i będzie ok,

a zadanie domowe dla ciebie, czekam na odpowiedź dlaczego mój,  bo będzie Warn za zawracanie głowy i nie czytnie tematu,

• Haha 1

• Lector unpinned this topic
 Share

• Create New...