adramel Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 No i zabiłem mojego Stratosa. Ładowałem w oryginalnej ładowarce z USB komputera. Przy około 70% naładowania zrobiłem reset z poziomu AmazMod. Zagarek się wyłączył ale już nie włączył. Po chwili czekanie wyjąłem go z ładowarki - był bardzo gorący, a lewy styk ładowania nadtopiony. Teraz jak już ostygł spróbowałem go uruchomić przytrzymując górny przycisk. Bez reakcji. Także nie reaguje na podłączenie do ładowarki. Ani na oryginalną ani na zamiennik. Ciemny. Są jakieś sposoby na reanimacje trupa? Chyba właściwe pytanie to: jak reklamować na ali;( Otworzyć spór? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 21, 2019 Administrator Share Posted February 21, 2019 Jak masz możliwość to otwieraj. Na Twoim miejscu również kontaktowałbym się z https://www.facebook.com/pavel.zeldin Jak wejdziesz w twoje zamówienia, to otwórz to z zegarkiem i tam będzie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted February 21, 2019 Author Share Posted February 21, 2019 Chińczyk odpisał by mu odesłać do chin. Ma to sens? Nie odrzucą mi reklamacji z uwagi na nie wiem co - uszkodzenie mechaniczne? Ile średnio kosztuje wysyłka do chin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 21, 2019 Administrator Share Posted February 21, 2019 Spakuj w kopertę bąbelkową i wysyłaj jako list koszt pewnie koło 15zł. Pod żadnym pozerem na pakuj w kartonik i nie wysyłaj jako paczka bo w tedy koszt 70-90zł. Ja jakiś czas temu wysyłałem Mi Band 3. Zanim wyślesz może Pavel coś ci odpiszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted February 21, 2019 Author Share Posted February 21, 2019 Odpisał by odesłać sprzedawcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekmachnik Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Witam, ja tez jestem w trakcie odsyłania do Chin, najpierw przestał działać pomiar tętna, a potem to już się po kolei posypało. Przywróciłem mu ustawienia fabryczne przed wysyłką do Chin, czy jeszcze dodatkowo coś trzeba zrobić żeby nie było śladu ingerencji w oprogramowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 25, 2019 Administrator Share Posted February 25, 2019 Wgranie ROMu, zgodnie z jaką wersją dostaliśmy zegarek (Chiński czy International), a ślad zawsze pozostanie w postaci odblokowanego bootloadera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted March 19, 2019 Author Share Posted March 19, 2019 Chińczyk mi napisał że wysyła mi nowego Stratosa. Super, myślałem że mi zwrócą cześć kasy a tu ma być nówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 19, 2019 Administrator Share Posted March 19, 2019 Kupiłeś na Ali, a po jakim czasie od kupna padł? Fajnie będzie jak dostaniesz nowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Na ali. Gdzieś po 6-7 miesiącach. Napisali że będzie nowy. Przesyłka jest już na poczcie, dziś po pracy odbieram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted March 28, 2019 Author Share Posted March 28, 2019 Dostałem nowiutkiego, zafoliowanego Stratosa. Już poszedł na allegro;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emer Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 porządny majfrend ... skoro poszedł na polskie "ali", to kupiłes cos innego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted March 28, 2019 Author Share Posted March 28, 2019 Tak, zaraz jak spaliłem to następnego dnia kupiłem znowu Stratosa. Choć Stratos nie jest idealny to nie ma nic lepszego od niego. Zostawia konkurencje lata świetlne z tyłu (no może najdroższe Feniksy się zbliżają?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts