zed Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Czesc Szukając jakiejś dodatkowej aplikacji która pokazałaby wyraźniej powiadomienia (pesel juz niestety sie kłania) najpierw zainstalowałem AMF Phone ale potem znalazłem Notifications for Amazfit. Wygląd okazał sie lepszy ale w najnowszej wersji 1.7.0 nie pokazuje sms (moze czegos nie umiem ustawic ale tak tez na stronie napisał autor) tak wiec wróciłem do wcześniejszej 1.4.0 i sie zaczeło. Aplikacja na zegarku przy probie jej uruchomienia pokazuke Aplikacja Notifications for Amazfit została zatrzymana ... i tyle ze współpracy. Próbowałem: - odinstalować i zainstalować od nowa - bez rezultatu - przywrócenie zegarka do ustawien fabrycznych - bez rezultatu - wgranie wcześniej działającej wersji 1.7.0 - bez rezultatu - kombinacja resetu jaki znalazłem na forum : adb shell reboot bootloader fastboot erase cache fastboot erase data fastboot reboot - bez rezultatu - przy próbie ponownie wgrania AMF Phone - również jest komunikat ... została zatrzymana. zegarek stratos wersja softu 2.2.0 jakies pomysly ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 21, 2019 Developer Share Posted February 21, 2019 nie używam AMF, nigdy nie instalowałem i nie za bardzo wiem z czym to może być spowodowane, skoro robiłeś factory reset to powinno wszystko być ok, a ponowna instalacja nie powinna być problemem, może wypowie się ktoś kto używa, lub zerknij na XDA, sorry że nie wiem jak Ci pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed Posted February 22, 2019 Author Share Posted February 22, 2019 Podjalem ostatnia probe i zainstalowanel od nowa cały ROM, nic sie nie zmieniło nadal nie moge uzywac tej aplikacji i mam wrazenie ze zadnej innej, tarcze zegarka wgrywaja sie bez problemów natomiast inne aplikacje nie chca dzialac. Dodatkowo zauwazylem ze po instalacji ROM moge przejsc ekranami na koniec i widze liste aplkacji (np MI Home) a po jakims czasie juz nie widze tej listy .... pusty ekran albo tylko jedna ikona z zainstalowana aplikacja notification for amazfit Czy uzywacie innych aplikacji poprawiajacych wygląd powiadomien ? Dla mnie standardowe powiadomienia glownie SMS sa malo czytelne (człowiek ślepnie na starość i chciałbym przynajmniej powiekszyc literki ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 22, 2019 Developer Share Posted February 22, 2019 ja osobiście nie używam i moja wiedza w kwestii o i jak działa w tym temacie jest żadna, zachowanie romu co najmniej dziwne, które nie powinno mieć miejsca, zdalna ocena sytuacji nie możliwa, jakby jakiś syf w systemie pozostał, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed Posted February 25, 2019 Author Share Posted February 25, 2019 Hej sytuacja troche sie zmieniła ... po wgraniu ROM od nowa nie udało mi sie zainstalować aplikacji Notification for Amazfit w wersji 1.4 ale za to udalo sie w wersji 1.7 ... wiec sukces. Sukces połowiczny - z ww komunikat o zamknieciu aplikacji zaczął mi sie pojawiać przy próbie uruchomienia wgranych tarczy cyfrowych ... analogowe działaja. Moze być jakaś niezgodność z wersją ROM czy coś ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts