marian1973 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Witam. Proszę o odpowiedź na pytanie. Czym różni się wersja EU od wersji angielskiej? Chodzi mi o AmazFit 2 Stratos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 15, 2019 Developer Share Posted February 15, 2019 niczym. masz 2 wersje International i Chińską , innych nie masz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian1973 Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 Jeszcze jedno pytanie. Czy xiaomi przewiduje jakąś aktualizację do języka polskiego? Jeśli tak to które wersje ją dostaną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 15, 2019 Developer Share Posted February 15, 2019 przewiduje, tylko wersja International ma wiele języków i menu wyboru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian1973 Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 (edited) To rozumiem że jeśli mam wersję angielską (tak jest napisane)to ją dostanę? Dzisiaj kupiłem ,kobieta zapewniała że będzie EU a przysłali angielską więc nie wiem co robić ,odsyłać czy nie? Edited February 15, 2019 by marian1973 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 15, 2019 Developer Share Posted February 15, 2019 za jakiś czas tak, teraz 2 .3.9.0 doszedł niemiecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian1973 Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 Dziękuję za szybką odpowiedź. Wszędzie są niekompetentni ludzie. Na infolinii w Xiaomi powiedzieli że aktualizacji do polskiego nie będzie. A kobieta w sklepie w którym kupowałem nie wie jaką wersję sprzedaje. Skoro mówi Pan że są dwie wersje International i Chińska,to ja zapewne mam International. Nie pozostaje mi nic innego tylko zacząć użytkować i czekać na aktualizację. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 15, 2019 Developer Share Posted February 15, 2019 aczkolwiek na wersję z językiem polskim czekamy już od końca maja 2018, w tym czasie dostali ode mnie pliki do zastosowania, ale oczywiście jak zawsze Polski język jest wszystkim solą w oku , ponoć ma być w następnej aktualizacji ale czy na pewno nie mogę tego obiecać, może trzeba będzie poczekać kolejne kilka miesięcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts