Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

[ROM]PACEficator Project. STOCKfied

Piwek
 Share

Recommended Posts

Oczywiście że zauważyliśmy :)

Jeśli chodzi o mnie to patrząc na :

Cytat

Multilanguge ROM support. Supported languages for now:
+ English (US) as default language.
+ Spanish (ES)
+ Basque (EU)

wolałbym chyba zainstalować rom china, przełączyć na język angielski i być na bieżąco....... :)

Chyba mylimy 2 POD-projekty jednego projektu PACEficator. Oba opierają się na idei jednego wielkiego instalatora ROM-ów i różnych dodatków/modyfikacji (aplikacje, animacje startowe, modyfikacje polepszające WiFi itp). Jeden pod-projekt wystartował wcześniej i dodawał to wszystko do ROM PACEfied czyli zmodyfikowanego CN a drugi robi podobne rzeczy z rom-em US:

PACEficator Project. PACEfied ROM Multilanguage Installer - https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/tool-rom-paceficator-project-pacefied-t3705891

PACEficator Project. STOCKfied ROM Multilanguage Installer - https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945

• Like 9
  • Thanks 2

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Niestety nie działa... Po angielsku się włącza ale po zmianie języka na polski cały czas mi wywala komunikat "Unfortunately, Launcher has stopped". Mogę tylko zatwierdzić, zegarek się resetuje i znów błąd i tak w kółko.

• Like 2

Nie próbowałem, wgrywam jeszcze raz. Wcześniej miałem pacefied 1.2.48, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

Zauważyłem, że appka health po angielsku też się zawiesza, wyrzuca błąd i nie można sprawdzić np historii kroków  bo ciągle wraca do początku.

Edit: Po kolejnej instalacji jest język polsko-angielski, nie wyrzuca nic przy starcie ale nadal wyskakuje "Zdrowie has stopped" i nie można sprawdzić historii kroków.

Pytanie - co odpowiada za spolszczenie menu? Pacefied był po polsku całkowicie, a po podmianie apk nawet tarcze były z polskim tłumaczeniem. Domyślam się, że tych apk ze starszej wersji nie ma co wrzucać bo nie zadziała?

Edited by Albin

• Developer

potwierdzam aplikacja zdrowie sie wywala, poza tym tak jak na PF nie wszystko po polsku, dni tygodnia na tarcza po angielsku, ekrany aktywności po angielsku , centrum treningu po angielsku,  czyli wszystko wymaga zmian jak na PF by było Ok,  a przy tym jest w tyle za wersją CN, wracam do PF

• Lector pinned this topic
  • Lector unpinned this topic
 Share

• Create New...