Piwek Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Na XDA niedawno pojawił się rom bazujący na sofcie US instalował ktoś może? https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945 21 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Oczywiście że zauważyliśmy Jeśli chodzi o mnie to patrząc na : Cytat Multilanguge ROM support. Supported languages for now: + English (US) as default language. + Spanish (ES) + Basque (EU) wolałbym chyba zainstalować rom china, przełączyć na język angielski i być na bieżąco....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 14, 2017 Administrator Share Posted December 14, 2017 Wcześniej projekt bazował na PACEfied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigl Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba mylimy 2 POD-projekty jednego projektu PACEficator. Oba opierają się na idei jednego wielkiego instalatora ROM-ów i różnych dodatków/modyfikacji (aplikacje, animacje startowe, modyfikacje polepszające WiFi itp). Jeden pod-projekt wystartował wcześniej i dodawał to wszystko do ROM PACEfied czyli zmodyfikowanego CN a drugi robi podobne rzeczy z rom-em US: PACEficator Project. PACEfied ROM Multilanguage Installer - https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/tool-rom-paceficator-project-pacefied-t3705891 PACEficator Project. STOCKfied ROM Multilanguage Installer - https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 15, 2017 Administrator Share Posted December 15, 2017 Tak, znamy. Dlatego napisałem ze wcześniej mieli jako bazę PACEfied. W dodatku zapożyczyli to i owo z 7KAV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 15, 2017 Administrator Share Posted December 15, 2017 Tu http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1365445 swego czasu było info + Mod de rendimiento y batería por S3V3N de XDA y el grupo polaco 7KAV. Jak widać już nie ma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Dalej "pożyczają" moje pomysły, ale to tak już jest w internecie. OPENSOURCE można sobie pobierać i używać do woli bez niczyjej zgody:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 dostępny jest ROM bazujący na 1.3.5f multi-language w tym PL, dla zainteresowanych link poniżej https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Ktoś to już instalował? P.S @Kaudii, widzę że podziękował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 tak widziałem nawet jako pierwszego mnie wpisał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Widzę że wszyscy chyba na PF "jadą" bo nikt się nie odzywa ze instalował rom od @saratoga79. Ciekawi mnie jak tam jest ze spolszczeniem, może wieczorem pobawię się w testera:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 ja też czekam do wieczora jak młody pójdzie spać, bo jestem ciekaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Niestety nie działa... Po angielsku się włącza ale po zmianie języka na polski cały czas mi wywala komunikat "Unfortunately, Launcher has stopped". Mogę tylko zatwierdzić, zegarek się resetuje i znów błąd i tak w kółko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 A próbowałeś na innym języku? Np. Deutsch lub French? P.S Ja też czekam aż dzieciaki pójdą spać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 a ja już wgrywam, młody z żoną za klocki się wzięli więc mam chwilę i jadę z koksem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 (edited) Nie próbowałem, wgrywam jeszcze raz. Wcześniej miałem pacefied 1.2.48, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Zauważyłem, że appka health po angielsku też się zawiesza, wyrzuca błąd i nie można sprawdzić np historii kroków bo ciągle wraca do początku. Edit: Po kolejnej instalacji jest język polsko-angielski, nie wyrzuca nic przy starcie ale nadal wyskakuje "Zdrowie has stopped" i nie można sprawdzić historii kroków. Pytanie - co odpowiada za spolszczenie menu? Pacefied był po polsku całkowicie, a po podmianie apk nawet tarcze były z polskim tłumaczeniem. Domyślam się, że tych apk ze starszej wersji nie ma co wrzucać bo nie zadziała? Edited January 7, 2018 by Albin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 potwierdzam aplikacja zdrowie sie wywala, poza tym tak jak na PF nie wszystko po polsku, dni tygodnia na tarcza po angielsku, ekrany aktywności po angielsku , centrum treningu po angielsku, czyli wszystko wymaga zmian jak na PF by było Ok, a przy tym jest w tyle za wersją CN, wracam do PF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 (edited) Cenutrm treningu i ekrany aktywności mam po polsku... Pewnie zmieniałeś język przez wiersz poleceń a nie skrypt autora. Skrypt podmienia apk przy zmianie języka. Edited January 7, 2018 by Albin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 a ok, u mnie po wgraniu na PF od razu było po polsku to faktycznie nie robiłem zmiany języka stąd ta sytuacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 ok zrobiłem zmianę na polski skryptem i za chwilę zobaczymy jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Będzie tak jak pisałeś wcześniej z tą różnicą, że centrum treningu i aktywności będą po polsku. Menu, tarcze itp nie są przetłumaczone. Niby napisane, że bazuje na pf ale chyba dość słabo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 wracam do PF jakoś lepiej mi pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 7, 2018 Administrator Share Posted January 7, 2018 To są apki które podmienia na polski. HuamiWatchFaces.apk TrainingPlan.apk 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Czy to są te same apki z innego wątku? Jeśli tak to w wersji 1.3.5 nie działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 7, 2018 Developer Share Posted January 7, 2018 wiem, znalazłem je w Temp, ale tarcze nie jest kompletna, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts