KaZeLTV Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Witam chciałem zainstalować w swoim smartwatchu rom ale zauważyłem że nie mam go w lokalizacji dysku C w folderze o nazwie adb który powinien się tam znajdować zainstalowałem Minimal ADB & Fastboot tool z strony: https://devs-lab.com/download-minimal-adb-fastboot-tool.html Za pomoc z Góry Dziękuje ! Miłego weekendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Ehs. Kolejny, jakbyś przejrzał tematu na forum, byś wiedział, że Minimal ADB się nie instaluje. Odinstaluj sterowniki Minimal i pobierz ABD 1.4.3. i je zainstaluj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZeLTV Posted February 8, 2019 Author Share Posted February 8, 2019 1 godzinę temu, szablix napisał: Ehs. Kolejny, jakbyś przejrzał tematu na forum, byś wiedział, że Minimal ADB się nie instaluje. Odinstaluj sterowniki Minimal i pobierz ABD 1.4.3. i je zainstaluj. A jak pobiore ABD Installer z podłączonym Pace'em to nic mi się nie stanie ? Nie mam odblokowanego bootloadera ani nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts