pawelt Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Tak wygląda Verge po nałożeniu case i innego paska. W porównaniu do pace. Nie jest źle chociaż jest mniejszy to i tak grubszy. Ale juz tak nie przeraża. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Chyba bez lepiej wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Wygląda paskudnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted January 30, 2019 Author Share Posted January 30, 2019 Rzecz gustu mi się bardziej podoba. Ale i tak bardziej chodzi o osłonę niż wygląd i trochę trudno było mi się odzwyczaić od wyglądu pace. Zniósłbym wiele ale ten czerwony przycisk jest tragiczny i wygląda tandetnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Pewka, każdy lubi po swojemu. Ja osobiscie lubie moj sprzet bez zadnych caseow, szkiel ochronnych. W koncu jakis inzynier posiedzial nad designem zegarka i ze wzgledu na wyglad go wybralem. Garminy czy suunto mi sie nie podobaja, sa paskudne. A stratosik sztosik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 Ja mam trochę inne podejście najpierw funkcjonalność a potem wygląd. I sprzęt który mi się spodoba ma mi przetrwać jak najdłużej a bez dodatków się nie da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 (edited) W dniu 6.02.2019 o 08:20, pawelt napisał: Ja mam trochę inne podejście najpierw funkcjonalność a potem wygląd. I sprzęt który mi się spodoba ma mi przetrwać jak najdłużej a bez dodatków się nie da. Tylko że takie gadżety też utrudniają korzystanie, zwłaszcza że wyświetlacz mały to mi jeszcze grubej ramki wokół brakuje. Jak dla mnie to też paskudnie wygląda, zalatuje chińszczyzną. Też miałem do paru dni temu takie podejście że case itd. ale zrobiłem równanie z którego wynika że ta elektronika i tak umrze mimo że będzie wyglądać jak nowa.... Edited April 18, 2019 by the4anoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted April 18, 2019 Author Share Posted April 18, 2019 Hehe już dawno porzuciłem to case teraz używam gumowej nakładki i skórzanego paska. Poszedłem w funkcjonalność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miboy Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 @pawelt a znalazłeś gdzieś oryginalne paski lub czy można podmienić obudowę na inny kolor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario33 Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 7 godzin temu, miboy napisał: @pawelt a znalazłeś gdzieś oryginalne paski lub czy można podmienić obudowę na inny kolor? Moja dziewczyna kupiła na ali dwa kolorki pasków i nakładek - poszukaj SIKAI VERGE na ali - prezentują się tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miboy Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 ok, ale szukam oryginałów właśnie aby podmienić kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted April 24, 2019 Author Share Posted April 24, 2019 Nie widziałem oryginałów pasków przynajmniej na Aliexpres GearBest i Banggood może pojawią się na oficjalnych sklepach chociaż lepszej jakości są pasujące garmina, ale pojawiły się skórzane dedykowane do Verge. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts