mako37 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Witam mam problem ze scenami dla oczyszczacza xiaomi air purifier 2s. Nie zawsze załączają się sceny co widać na screenie muszę wejść w aplikacje żeby oczyszczacz załapał scenę. Da się coś z tym zrobić czy ten typ tak ma i to wina chińskich serwerów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 29, 2019 Administrator Share Posted January 29, 2019 U mnie na zwykłej wersji 2 nie ma takich problemów. A jak się ma twój internet, bo to może być winowajca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mako37 Posted January 30, 2019 Author Share Posted January 30, 2019 9 godzin temu, Lector napisał: U mnie na zwykłej wersji 2 nie ma takich problemów. A jak się ma twój internet, bo to może być winowajca. Z internetem problemów nigdy nie miałem stałe łącze z multimedii router TP-Link TL-WR845N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Też ostatnio mam problem ze scenami i przyciskami. Wyskakuje mi komunikat, ale inny... Nie można uruchomić. Nietypowy błąd 1. Słabe działanie sieci - odpada 2. Błąd urządzenia - kto to wie.. 3. Błąd serwera - kto to wie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts