retsiwt Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 (edited) Cześć Zauważyłem, że w trakcie mierzenia aktywności snowboardowej na stoku [trening narciarstwo], wysokościomierz żyje własnym życiem. Najwyraźniej jest wyjątkowo ambitny, bo nieustannie pnie się w górę . Pojedyncze podjazdy zlicza dość precyzyjnie, ale dolna stacja wyciągu jest według zegarka za każdym razem coraz wyżej. Załączam screeny. (Rom 2.6.3.1 by @Kaudii® ) Nie przejmować się, bo to tani zegarek i TTTM [ten typ tak ma]? Czy jest na to jakieś rozwiązanie [fajnie by było]? Edited January 28, 2019 by retsiwt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retsiwt Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 Czy ma tu znacznie fakt, że piętra też szaleją? Przykład z dziś: realnie wszedłem na dwa piętra, według zegarka 24 ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gl4zek Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Wyłącz i włącz, nie restart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retsiwt Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 (edited) On 2/1/2019 at 8:31 PM, gl4zek said: Wyłącz i włącz, nie restart. - ten sposób sprawdza się, gdy barometr/wysokościomierz zawiesi się na amen. W moim przypadku wygląda na to, że przy zjeździe ze stoku, zegarek nie nadąża z naliczaniem zmiany ciśnienia / spadku wysokości. Pewnie dlatego, że to jednak chińczyk za 1/4 ceny markowych zegarków sportowych Edited February 18, 2019 by retsiwt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gl4zek Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Zauważyłem, że po każdej aktywności muszę wyłączyć na amen zegarek bo kolejna aktywność jest już na płasko tzn. przewyższenia nie mierzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts