norek01 Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 (edited) Bardzo proszę o pomoc, wkurza mnie że zegarek komunikuje się z telefonem tylko przez WiFi wolał bym tylko przez bluetooth,a. Jest może jakiś myk dzięki któremu można pozbyć się komunikacji wifi.przy włączonym tylko Bt pokazuje zegarek połączony -komunikat nie udało się synchronizować /telefon OnePlus 5 na OxygenOS Beta25/ rom Stratos US_PL 2.2.0 by Kaudii apka Amazfit Watch 2.6.2-play z GP - wersja PL z góry dziękuję za konstruktywną poradę,pomoc Edited January 24, 2019 by norek01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 24, 2019 Developer Share Posted January 24, 2019 Zegarek komunikuje się z telefonem przez BT, synchronizacja dotyczy nie tylko połączenia zegarek telefon(realizowane przez BT) ale również telefon z serwerem Huami ( przez aktywne połączenie internetowe, powinno działać również po sieci operatora) , a skoro działa tylko po wifi to znaczy, że masz coś skopane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 24, 2019 Developer Share Posted January 24, 2019 Może problemem jest system na telefonie, wróć do oryginalnego i sprawdź czy będzie ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norek01 Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 to oryginał ze strony oneplus ale spróbuję pojechać na zwykłym systemie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nocad Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Ja mam taką sytuację, że przy wyłączonym BT i Wifi w telefonie mam cały czas połączenie z zegarkiem Nie wiem jak to możliwe. Telefon Huawei Mate 20 lite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts