piotr.marynczak Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Witam Mam lampke Mi Desk Lamp, codziennie po kilka razy przechodzi w stan offline i musze ją resetowac i od nowa podłączać do centralki i routera. Inne urzdzenia ktore lataja po IP działają bez problemu, Soft na wszystkim wgrany najnowszy. Czy ktos się z tym spotkał ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Sprawdź poziom sygnału wifi w aplikacji lampki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.marynczak Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 76% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLch Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Mam taki sam problem, z tym, że u mnie lampka przechodzi w offline tak po dwóch dniach od ponownego przyłączenia. Generalnie wystarczy wyjąć wtyczkę i sama się połączy niemniej jest to uciążliwe. Z innymi urządzeniami nie mam takiego problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts