Lebcio Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 (edited) Witam Próbowałem wygenerować na stronie kod do odblokowania bootloadera ale wyskakuje mi okienko o złej nazwie. Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Wpisywałem nazwę bez spacji i z małej i dużej litery. Telefon nowy rozpakowany i zarejestrowany mailem. Poprzedni zegarek odblokowałem bez problemu. Edited January 24, 2019 by Lebcio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Imię nazwisko musi być dwa człony. Musisz kombinować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebcio Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 Dzięki, udało się dopiero po wpisaniu pełnego nazwiska i imienia. Nie działało z Imieniem i pierwszą literą nazwiska. Dziękuję ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts