Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Kaudii®

[ROM] Stratos CN_PL 2.5.1 by Kaudii

Recommended Posts

Posted (edited)
W dniu 8.03.2019 o 08:02, Kaudii® napisał:

 

Bardzo dziekuje za nowy rom :)

Edited by koscp

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 21.01.2019 o 21:29, Kaudii® napisał:

Stratos_CN_PL_2.5.1_by_Kaudii.exe

jestem świeży i nie wiem, dlatego pytam:

czy to jest link bo u mnie nie działa czy jest jakieś miejsce skąd mogę pobrać instalator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Pozbyłem się problemu z niedziałającymi przyciskami, ograniczeniem do 2 widgetów i źle działającym (wprowadzania danych???) treningiem Orbitrek. 
Po prostu wgrałem starszą wersję. Nie wiem w jakim kierunku idzie te Huami, ale nie jest to dobry kierunek.

 

Teraz, Szymon napisał:

jestem świeży i nie wiem, dlatego pytam:

czy to jest link bo u mnie nie działa czy jest jakieś miejsce skąd mogę pobrać instalator?

Przecież w pierwszym poście jest link do instalatora. O co chodzi? 

Edited by adramel

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minuty temu, adramel napisał:

Pozbyłem się problemu z niedziałającymi przyciskami, ograniczeniem do 2 widgetów i źle działającym (wprowadzania danych???) treningiem Orbitrek. 
Po prostu wgrałem starszą wersję. Nie wiem w jakim kierunku idzie te Huami, ale nie jest to dobry kierunek.

 

Przecież w pierwszym poście jest link do instalatora. O co chodzi? 

domyślam się że jest to wiersz:

- ściągnij plik Stratos_CN_PL_2.5.1_by_Kaudii.exe

tylko u mnie się nie podświetla i nie dzaiła.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minut temu, adramel napisał:

Nie
image.thumb.png.822c42078722fba3b2f3a11651c60d1d.png

dzięki już ogarnąłem. Nie widzaiłem go przed zalogowaniem, a po zalogowaniu od razu przeszedłem do forum.

następnym razem będę pamiętał aby wszystko jeszcze raz sprawdzić przed zadawaniem zbędnych pytań!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam mam taki problem z wgraniem ROM' u PL 2.5.1 na wierszu polecenia wszystko widocze (mogę włączyć fastboot) a przy uruchomieniu ROM taka sytuacja:

image.thumb.png.43d6a59a27ade19bc8c166b798c0218a.png

Może ktoś coś? cały czas jestem zalogowany ale jak najeżdżam kursorem na "akceptuję i instaluje" to pojawia się symbol blokady.

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Po pierwsze instalator może być blokowany przez antywirusa, chyba ze jakieś ustawienia Windows.

Po drugie widzisz nad przyciskiem "Akceptuję i instaluję" pomarańczowy komunikat?

Tak powinna przebiegać instalacja:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 10.03.2019 o 19:50, Szymon napisał:

Może ktoś coś? cały czas jestem zalogowany ale jak najeżdżam kursorem na "akceptuję i instaluje" to pojawia się symbol blokady.

 

Na pewno uruchomiłeś stronę z "Akceptuje i instaluje" w tej samej przeglądarce w której jesteś zalogowany? U mnie instalator odpala stronę w Egde i muszę ręcznie przekopiować jej adres do chroma z którego korzystam do forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam ..czy zauważyliście może fakt zawyżania pomiaru tętna , bo ja po przebiegnięciu 2 km mam 186 ....hihhi   to coś nie tak ... w poprzednim romie pokazywało porawnie ??? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie chcę rozpoczynać nowego tematu. Mam błąd " Nie udało się skonfigurować" - 28

Czy jest jakiś poradnik do mi home?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panowie- mam taki błąd przy instalacji ROMu. To samo przy innej wersji, próba na dwóch laptopach- też ten błąd.

Laptopy bez AV i firewalla. Proszę o pomoc!! Zegarek Stratos 2

image.png.53f0fc249d25c948936bf336e7e69ea3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

wszystko działa super, auto-pauza itd, dobra robota !! Do działania przycisków idzie się przyzwyczaić.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Witam

Dzisiaj zabrałem się za zmian języka na PL.

Po odblokowaniu bootloadera i ściągnięciu z tego forum softu 2.5.1_by_Kaudii zacząłem instalacje.

Pomimo informacji że komunikat FAILED.... się pojawia i jest to normalne,  to u mnie pojawia się to:

image.png.04c05f641dda1ee158ef4fc3c3a72902.png

Odczekałem kilka minut i żadnej reakcji... Zaznaczam że rozparowałem z telefonem zegarek ...

Pytanko... czy coś jest nie tak z telefonem ?

Z góry dzięki za jakąś podpowiedź

 

Pozdrawiam

 

 

Edited by smiglon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ponawiałem kilka razy, resetowałem zegarek i cały czas taki samo komunikat....

Antywirus wyłączony...

Jakieś pomysły ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...