Karolbak Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Witam; Zegarek posiadam od kilku wgrałem już rom stratos_us_pl_2.2.0_by_kaudii, aplikacja amazfit watch z GP i synchronizacja ze strava. Pierwszy trening biegowy, synchronizacja ze strava wszystko ok. Niestety następna aktywność to siłownia (głównie po to zakupiłem zegarek) dyscyplina wybrana na zegarku to orbitrek i rozczarowanie brak synchronizacji do strava. Nie ma synchronizacji gdy GPS jest wyłączony. Wiem że na forum XDA jakoś rozwiązali ten problem tworząc skrypt nadpisujący dane GPS ale nie bardzo wiem jak z niego skorzystać. Proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić. Dodam że strava służy mi tylko do dalszego eksportu danych do Sports Trackera w którym to od dawna gromadzę swoja aktywność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Mam ten sam problem, masz może link do rozwiązania na XDA ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts