Szajbus Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Witam powiedzcie mi co robię źle chce odblokowac Bootloader wiec instaluje program Minimal ADB & Fastboot instaluje podpinam zegarek i na dysku C powinienem mieć folder adb a go nie mam wiec nie moge przejść do następnego punktu. proszę o pomoc pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 14, 2019 Administrator Share Posted January 14, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szajbus Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 dzięki pomogło pozdrawiam temat do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Witam, Dołączam się do istniejącego wątku, bo mam problem w komunikacji Stratosa w trybie FastBoot z PC. Zainstalowałem sterowniki z adb-setup-1.4.3 i po podłączeniu zegarka do PC jest ok ale po wejściu w tryb FastBoot pojawia mi się nieokreślone urządzenie o nazwie Android1.0 w oknie Urządzenia i drukarki. W tym momencie rozłącza mi telefon z komputerem. Próbowałem aktualizować sterownik do tego urządzenia (Android1.0) ale bezskutecznie. Próbowałem postępować wg informacji zawartych pod wcześnie przytoczonym linkiem https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 ale też bezskutecznie. Proszę o pomoc, bo bez tego nie mogę odblokować bootloadera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 23, 2019 Developer Share Posted January 23, 2019 najlepiej by podczas pracy z zegarkiem telefon nie był podłączony do PC, może to jest problemem, może antywirus, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Telefon jest odłączony od PC, antywirus wyłączony, nie wiem już co jeszcze sprawdzać. Próbowałem na innym komputerze i też to samo, czy winą może być system operacyjny? Bo oba są na win7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Doszedłem w czym tkwił problem, mianowicie miałem wyłączoną w systemie automatyczną aktualizację Windows Update. Zainstalowałem wszystkie aktualizacje ręcznie i poszło. Reszta instalacji bezproblemowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts