Ultramagnus Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Witam serdecznie. Czy jest możliwośc dodania do softu opcji wylączania w Stratosie wbudowanego czujnika HR? Chodzi mi o opcje która jest tylko przy wyborze biegu terenowego.. a chodzi mi o to, ze teraz kiedy jest zimno zakladam zegarek na wierzch rekawa. Niestety podczas jazdy rowerem czy biegania nie można wyłączyć czujnika i niestety pokazuje on głupoty co odbija się na wszystkich statystykach i analizach treningu. Po wybraniu Trial Run jest w ustawieniach opcja wylaczenia czujnika.. Czy jest możliwosc dodania takiej opcji do innych dyscyplin? Chodzi mi głownie o bieganie i rower. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 12, 2019 Administrator Share Posted January 12, 2019 Zakup pas HR i po problemie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultramagnus Posted January 12, 2019 Author Share Posted January 12, 2019 Ja nie chce pasa. Tym bardziej, że pas na bluetooth smart ale takze sluchawki bt drastycznie skaracają czas pracy baterii podczas treningu z gps. Nie byloby problemu gdyby czujnik nie pokazywal nic przez ciuchy nawet nie powinien.. a Stratos wlasnie sobie pokazuje rozne dziwne odczyty i stad pozniej głupoty we wszystkich wyexportowanychtreningach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts