Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Parowanie zegarka po rozładowaniu się baterii.

oreano
 Share

Recommended Posts

Witam,

Pytanie takie, czy po rozładowaniu się zegarka, konieczne jest zawsze ponowne parowanie ??  ??

Zegarek rozładuje mi się, zostawiam do ładowania na noc, rano ni chu chu nie sparuje się z telefonem. Musze zegarek robić do FR w telefonie unpair, i ponownie parować.

Nie powinien przypadkiem po naładowaniu i włączeniu być sparowany z telefonem ?

I drugie pytanie poza konkursem, w aplikacji Mi Fit, mam wagę Mi i chciałem dodać zegarek, ale aplikacji wywołuje konieczność instalacji Amazfit Watch. Wszystko się instaluje ,

ale w Mi Fit nie dodaje zegarka :(. Zmuszony jestem używać obu aplikacji ?

Edited by oreano

• 2 weeks later...

Nigdy nikomu nie rozładował się zegarek ? ? ? ?  Może Tobie się nie zdarzyło, ale nie wierzę, że nikomu nie zdarzyło się naładować zegarka na czas. :(

Nikt nie wyszedł pobiegać, i GPS wyczerpał baterię bo biegaliśmy godzinę za długo ??

Jeśli tak to gratuluję sumienności w pilnowaniu stanu baterii.

Prawie każdy ustawia sobie OFF w zegarku na noc. Ma ustawione ponowne włączenie radia na 6:00, ale wg telefonu apka AmazWatch łączy się z zegarkiem około 6:02-03, wiec chwilkę trwa zanim się "zgadają". Wstaje o 6:30 wiec zawsze zegarek jest już "zgadany" z telefonem.

• 4 weeks later...

Od ostatniej aktualizacji oficjalnej problem zniknął. Jedyne co to mimo wszystko po rozładowaniu się zegarka i ponownym włączeniu po naładowaniu oba urządzenia muszą być obok siebie. Jak włączyłem a telefon był w łazience, konieczne było ponowne parowanie.  Jeśli są obok siebie, nic nie trzeba robić urządzenia , że tak powiem w uproszczeniu, same sobie dadzą buzi. :P