oreano Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 (edited) Witam, Pytanie takie, czy po rozładowaniu się zegarka, konieczne jest zawsze ponowne parowanie ?? ?? Zegarek rozładuje mi się, zostawiam do ładowania na noc, rano ni chu chu nie sparuje się z telefonem. Musze zegarek robić do FR w telefonie unpair, i ponownie parować. Nie powinien przypadkiem po naładowaniu i włączeniu być sparowany z telefonem ? I drugie pytanie poza konkursem, w aplikacji Mi Fit, mam wagę Mi i chciałem dodać zegarek, ale aplikacji wywołuje konieczność instalacji Amazfit Watch. Wszystko się instaluje , ale w Mi Fit nie dodaje zegarka :(. Zmuszony jestem używać obu aplikacji ? Edited January 10, 2019 by oreano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Podstawowa aplikacja obsługującą zegarek to Amazfitwach. Mifit to aplikacja do opasek i Bip-a. Bez Amazfitwatch twój Smartwatch nie jest Smart. TAK MUSISZ UŻYWAĆ OBU APLIKACJI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreano Posted January 12, 2019 Author Share Posted January 12, 2019 (edited) A co z tym parowaniem po rozładowaniu ? Edited January 12, 2019 by oreano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreano Posted January 26, 2019 Author Share Posted January 26, 2019 Nikt nie zna odpowiedzi ? Hmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 27, 2019 Developer Share Posted January 27, 2019 by znać odpowiedź to trzeba się spotkać z takim przypadkiem, ja od 2 lat nie miałem takiej sytuacji, więc jakiej rady Ci udzielić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreano Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 Nigdy nikomu nie rozładował się zegarek ? ? ? ? Może Tobie się nie zdarzyło, ale nie wierzę, że nikomu nie zdarzyło się naładować zegarka na czas. Nikt nie wyszedł pobiegać, i GPS wyczerpał baterię bo biegaliśmy godzinę za długo ?? Jeśli tak to gratuluję sumienności w pilnowaniu stanu baterii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 28, 2019 Developer Share Posted January 28, 2019 Rozladowal mi się kilka razy, ale tego typu problemu nie miałem po naładowania, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Prawie każdy ustawia sobie OFF w zegarku na noc. Ma ustawione ponowne włączenie radia na 6:00, ale wg telefonu apka AmazWatch łączy się z zegarkiem około 6:02-03, wiec chwilkę trwa zanim się "zgadają". Wstaje o 6:30 wiec zawsze zegarek jest już "zgadany" z telefonem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreano Posted February 25, 2019 Author Share Posted February 25, 2019 Od ostatniej aktualizacji oficjalnej problem zniknął. Jedyne co to mimo wszystko po rozładowaniu się zegarka i ponownym włączeniu po naładowaniu oba urządzenia muszą być obok siebie. Jak włączyłem a telefon był w łazience, konieczne było ponowne parowanie. Jeśli są obok siebie, nic nie trzeba robić urządzenia , że tak powiem w uproszczeniu, same sobie dadzą buzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts