Kuba.fryc Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 (edited) Witam Mam problem z Amazfitem Pace z Romem 2.6.4.2. Mianowicie chodzi o to z przy wyświetlania połączeni nie pokazuje mi żadnych danych rozmówcy. Inny problem polega przy odtwarzaniu muzyki z telefonu. Na zegarku wyświetla się komunikat o odtwarzaniu natomiast nie magę nic zrobić tz. zatrzymać odtwarzanie, przełączanie utworów, ściszanie i podgłaśnianie. Koledzy jak to naprawić? Edited January 6, 2019 by Kuba.fryc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 8, 2019 Developer Share Posted January 8, 2019 Nadaj wszystkie możliwe uprawnienia aplikacji Amazfit Watch a wszystko powinno być ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk1989 Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 U mnie podobnie tylko ze muzyka normalnie działa. Można normalnie wszystkim sterować z zegarka, jedyny problem to z połączeniami jak ktoś dzwoni wyświetla tylko numer bez nazwy. Uprawnienia w aplikacji wszystkie włączone( nawet te systemowe) numery zapisane na koncie google +... zmienione na 0..., rozłączone z innymi kontami, restart telefonu i zegarka i dalej nic, na oryginalnym romie pokazywało połączenia nieodebrane teraz na 2.2.0 by Kaudii nie pokazuje. Nie mam juz pomysłów co jeszcze można zrobić żeby ta podstawowa funkcja zegarka działała prawidłowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 8, 2019 Developer Share Posted January 8, 2019 U większości działa, i zapewniam że ma to związek z uprawnieniami, sam tak kiedyś miałem, czasami jest związane z telefonem i niestety z balaganem w nim, też to przerobiłem musiałem wówczas moje Mi5 potraktować Miflashem, dopiero po tym zabiegu i ustawieniu uprawnień zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 8, 2019 Developer Share Posted January 8, 2019 Po za tym było już na forum i zakładanie nowego wątku jest naruszeniem zasad tu panujących, temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts