Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Amazfit Pace problem z wyświetlaniem kontaktów i sterowaniem muzyki

Kuba.fryc
 Share

Recommended Posts

Witam 

Mam problem z Amazfitem Pace z Romem 2.6.4.2. Mianowicie chodzi o to z przy wyświetlania połączeni nie pokazuje mi żadnych danych rozmówcy. 

Inny problem polega przy odtwarzaniu muzyki z telefonu. Na zegarku wyświetla się komunikat o odtwarzaniu natomiast nie magę nic zrobić tz. zatrzymać odtwarzanie, przełączanie utworów, ściszanie i podgłaśnianie. 

Koledzy jak to naprawić? 

Edited by Kuba.fryc

U mnie podobnie tylko ze muzyka normalnie działa. Można normalnie wszystkim sterować z zegarka, jedyny problem to z połączeniami jak ktoś dzwoni wyświetla tylko numer bez nazwy. Uprawnienia w aplikacji wszystkie włączone( nawet te systemowe) numery zapisane na koncie google +... zmienione na 0..., rozłączone z innymi kontami, restart telefonu i zegarka i dalej nic, na oryginalnym romie pokazywało połączenia nieodebrane teraz na 2.2.0 by Kaudii nie pokazuje. Nie mam juz pomysłów co jeszcze można zrobić żeby ta podstawowa funkcja zegarka działała prawidłowo.

• Developer

U większości działa, i zapewniam że ma to związek z uprawnieniami, sam tak kiedyś miałem, czasami jest związane z telefonem i niestety z balaganem w nim, też to przerobiłem musiałem wówczas moje Mi5 potraktować Miflashem, dopiero po tym zabiegu i ustawieniu uprawnień zadziałało.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...