Arczi91 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 (edited) Witam ma zegarek od paru dni i chcialbym zasiegnac opinii bardziej doswiadczonych uzytkownikow ktora aplikacja jest najlepsza(moze byc platna). Chodzi mi o normalne uzytkowanie tzn sledzenie treningow przez gps tetno otrzymywanie powiadomien. Z gory wielkie dzieki Edited January 2, 2019 by Arczi91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 2, 2019 Administrator Share Posted January 2, 2019 Ja użytkuje Mi Fit, nic więcej nie jest mi potrzebne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 W dniu 2.01.2019 o 13:12, Arczi91 napisał: Witam ma zegarek od paru dni i chcialbym zasiegnac opinii bardziej doswiadczonych uzytkownikow ktora aplikacja jest najlepsza(moze byc platna). Chodzi mi o normalne uzytkowanie tzn sledzenie treningow przez gps tetno otrzymywanie powiadomien. Z gory wielkie dzieki Mi fit do treningów. Na moim egzemplarzu do powiadomien mifit nie wystarczal, byl straszny balagan podwojne powiadomienia lub ich brak itp. Problem rozwiazala darmowa apka "alert bridge" z google play. Raz ustawiasz i po prostu działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arczi91 Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Ok dzieki za odpowiedz a czy ktos korzystał z apoikacji notify&fitnes?? Czy warto wykupic wersje pro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts