mario4 Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Witam w nowym roku. Zmagam się że świeżym dla mnie smartwatchem. Otóż od samego początku rozlacza się z telefonem w sposób działa i nie działa. Tak w kółko. Generalnie działał że starym telefonem okej, ale zaktualizowałem go do nowej wersji systemu. I po tej aktualizacji to już wogole nie działa i że starym jak i nowym Androidem. Już nie mam do tego nerwów co tu może być nie tak? Czy to uszkodzony model? Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario4 Posted January 1, 2019 Author Share Posted January 1, 2019 Próbować go reklamować? Czy może zmienić soft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 1, 2019 Developer Share Posted January 1, 2019 Jakieś konkretne informacje, bo póki co to nikt nic nie wie poza tobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 1, 2019 Administrator Share Posted January 1, 2019 Jaki telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario4 Posted January 1, 2019 Author Share Posted January 1, 2019 Wszystko już działa temat do zamknięcia. Okazało się że prawidłowo sparowal się z mi8 teściowej :). Zaktualizował się i już śmiga na mojej xperii xz1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts