Rybsoon Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Zegar łączy się bez problemu z obiema apkami (qingping+ i Mi Home) ale żadna w interfejsie nie ma ustawienia godziny, a zegarek wyświetla tylko kreski nie wskazując aktualnej godziny, tzn żadnej nie wskazuje. Mogę sobie w apce włączyć alarmy ale co z tego jak nie działają bo zegarek nie ma ustawionej godziny. Ratunku bo mnie zaraz **uj strzeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybsoon Posted December 19, 2021 Author Share Posted December 19, 2021 Z doopy to forum, do dziś zero odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j13mk.pl Posted December 19, 2021 Share Posted December 19, 2021 3 godziny temu, Rybsoon napisał: Z doopy to forum, do dziś zero odpowiedzi Tak się złożyło, że stukla mi się kryształowa kula i nie widzę o jaki model urządzenia Ci chodzi. Podaj więcej informacji, to może ktoś Ci coś podpowie. Ja zacząłbym od resetu urządzenia, tylko w Qingping trzeba to wykonać prawidłowo, tak jak instrukcja mówi. Ja ich termometr resetowałem kilkakrotnie i nic to nie dawało, aż doczytałem jak ta procedura ma się odbyć prawidłowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts