adu27 Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Witam, mam wersje 2.3.3.7 czy jest możliwość odblokowania BL? Chciałbym wgrać język polski. Dziękuje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 na każdym jest możliwość odblokowania. Czytaj, czytaj, czytaj i odblokujesz. Nie pytaj jak, bo to już na forum jest, jest również na forum xda. Życzę owocnej pracy. Wesołych Świąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironclad Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 (edited) 1 godzinę temu, adu27 napisał: Witam, mam wersje 2.3.3.7 czy jest możliwość odblokowania BL? Chciałbym wgrać język polski. Dziękuje i pozdrawiam. Trochę własnej inwencji. Ja tu na forum jestem nowy, Stratosa mam dopiero od kilku dni a już odblokowałem sobie bootlader i zdążyłem wgrać i sprawdzić kilka Romów, recovery oraz nowe tarcze. Przejrzyj tematy w dziale u uwierz mi, że szybko znajdziesz informacje jak odblokować bootloader. Masz to pod nosem. Edited December 25, 2018 by Ironclad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adu27 Posted December 28, 2018 Author Share Posted December 28, 2018 Nowej osobie ciężko jest się odnaleźć stąd te pytania. BL odblokowany rom od Kaudii wgrany. Dobra robota rom naprawdę fajny bateria trzyma o wiele dłużej. Szczęśliwego Nowego Roku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts