Developer Popular Post Kaudii® Posted December 24, 2018 Developer Popular Post Share Posted December 24, 2018 Witam Przyszedł czas na nowy ROM, bazujący na wersji 2.3.7.0 International. Oryginalny ROM jest wersją Multilanguage ( Angielski, 3 x Chiński, Rosyjski, Francuski, Hiszpański i Włoski). Kwestia kilku języków jest oczywista, dodano również Auto Pauzę, ja dodałem od Siebie Mi Home. Rom nosi nazwę Stratos_US_PL_2.2.0_by_Kaudii , zawiera dodatkowo język Polski w miejsce Rosyjskiego, skróty dni tygodnia w alarmach w po Angielsku, reszta zgodna z Oryginałem. Ważne Wszystko co robicie robicie na własne ryzyko i odpowiedzialność, ani ja ani forum nie odpowiadamy za poniesione szkody. Kwestia instalacji jest banalnie prosta, dostajecie system zamknięty w instalatorze, wystarczy stosować się do informacji w nim zawartych a instalacja powinna być łatwa i bezproblemowa. Wymagania: - firmware zegarka bez znaczenia - odblokowany Bootloader - konieczne rozparowanie zegarka z apliakacją Instalacja: - rozparuj zegarek z telefonem - ściągnij plik Stratos_US_PL_2.2.0_by_Kaudii.exe - zaloguj się na forum w przeglądarce i pozostań na stronie FORUM - instalator poprosi o KEY , otworzy się nowa strona w przeglądarce, skopiuj KEY z strony Generatora - zostanie poprawnie wygenerowany jeżeli jesteś (zarejestrowany i zalogowany) i nie posiadasz BANa - postępuj zgodnie z pytaniami/zaleceniami instalatora - Instalator wykonuje Factory Reset - to dla tych co nie czytają Na pewno instalacja i funkcjonowanie jest prawidłowe . Cały proces wgrywania Systemu może trwać 15-20 min, nie odłączać zegarka od komputera aż instalator wam oznajmi, iż pliki instalacyjne zostały usunięte z zegarka. System posiada Root-a. Posiada również Tweaki dla poprawy baterii, responsywności, czułości dotyku i wiele innych. Tweaki są inspirowane tymi użytymi przez @S3V3N w swoich Romach. Nie mniej jednak wszystkie znalezione w sieci i zastosowane po zapoznaniu się z informacjami do jakich celów ich użyć, nie są bezmyślnie skopiowane, każdy kto zechce służę linkami do źródeł z jakich je zaczerpnąłem. Paruje się z Aplikacjami Amazfit CN jak i z GP, oraz na iOS. ROM zrobiony na potrzeby forum! Nie zezwalam na jego powielanie, publikację, bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania go w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Credits: Podziękowania za wsparcie i pomoc w pracy nad tym projektem dla : @Neuer_User - z Forum XDA za kernel i root @Google - za nieograniczone źródło informacji @Kaudii - za tłumaczenie, kompilację Romu @Lector - za pomoc w tłumaczeniu tarcz zegarka , pomoc w stworzeniu instalatora oraz zabezpieczenie @S3V3N - za przekazanie dużej ilości wiedzy, za pomoc w przyswojeniu wiedzy i rozwoju umiejętności, umożliwiających mi tworzenie aplikacji i Romów @k2002 - za udostępnienie dźwięków do aplikacji Sporty wszystkim Testerom za wkład włożony w wyszukanie błędów i sugestie poprawek, w szczególności dla @snow.leopard za mega profesjonalny test 381 41 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 24, 2018 Author Developer Share Posted December 24, 2018 rezerwacja 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norek01 Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 podziękował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosqsh Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 (edited) Znalazłem trzy pierwsze literówki. Trzy literówki , trzech króli przypadek ? Było mnie wziąć na betatestera Edited December 24, 2018 by the4anoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwojtow Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Jak już to "wziąć" ???? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 24, 2018 Author Developer Share Posted December 24, 2018 Testy polegają na testowanie Romu instalator to nie Rom, a dwa, że chciałem udostępnić Romy na Święta, ale następnym razem nic na szybko wyjdą jak wszystko będzie gotowe. Dzięki @the4anoni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwojtow Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 I chwała Ci za to Kaudii. Fajny i przemyślany prezent. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 @the4anoni chyba nie za bardzo jeszcze rozumie atmosferę Świąt. Nie czepiaj się takich pierdół - dzisiaj 24 grudnia. Developer chciał zrobić prezent.... P.S Panowie, jak @the4anoni dołączy do beta testów to ja "wysiadam". 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironclad Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 (edited) Ło kurła panie, wielkie dzięki. Dopiero co wgrałem 2.3.0, ale takim prezentem na święta nie pogardzę. Świetna robota, tak trzymaj a ja się biorę za wgrywanie. Gdybyś tak jeszcze spolszczył kilka tarcz to byłbym gotów wysłać ci małego donejta na PayPal. Wesołych Świąt! Edited December 24, 2018 by Ironclad Edycja edycji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitwar36 Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Dziękuję za świąteczny prezent w postaci Najnowszego romu. Już zainstalowany. SUPER . Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarod33 Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Kawał dobrej roboty ale ma pytanie z innej beczki czy można apk. MI Home jakoś odinstalować lub wyłączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarzala Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Dzięki. Aktualizacja do PL jak po sznurku. Bez żadnych problemów. Dzięki wielkie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vianco23 Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 Dzięki wielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioter123456789 Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultramagnus Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Dziękuję jak zwykle. Robisz świetną i potrzebną robotę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qamil85 Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 dzięki wielkie. dobra robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byniek10 Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Podpowiedzcie proszę co robię nie tak. Zainstalowałem ROM, wszystko poszło ok - jak zawsze zresztą - po restarcie wychodzi kod QR do parowania z telefonem. Super! Jednak tu pojawia się problem. Skanuję go, na telefonie pojawia się napis "łączenie" a na zegarku "kod parowania". Klikam OK, po czym po krótkiej chwili aplikacja w telefonie wychodzi ponownie do wyboru modelu zegarka, który chcę sparować a na zegarku ponownie pojawia się kod QR. I tak w kółko... Zainstalowałem nową apkę - zarówno z GP jak i najnowszą modyfikację Klaudii z tego forum. Dalej to samo. Robiłem też factory reset zegarka. Nadal to samo - ciągle wyświetla się kod i nie chce się sparować. Męczę się już od godziny choć nigdy wcześniej nie miałem z tym problemu. Miał ktoś podobnie ? Co robię nie tak? Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Kod parowania musisz zatwierdzić na zegarku i w telefonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janosik Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoip303 Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Dzięki za poświęcenie czasu na ROM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 1 godzinę temu, Axon napisał: Kod parowania musisz zatwierdzić na zegarku i w telefonie. Dziękuję za podpowiedź. Nie wiem w czym jest rzecz, ale kod na telefonie nie wyskakiwał. Teraz wiedząc, że powinien być także na telefonie nie robiłem nic innego tylko skasowałem kod, czekałem aż się wykrzaczy i znów skasowałem i nie wiem w czym rzecz, ale za chyba 8 razem kod wyskoczył także na telefonie i udało się sparowowć. Dziwne. Dzięki wielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humanitas Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otpsotnik Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 ROM wgrany elegancko i jak zawsze piękna robota. Dziękuję! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts