Developer Popular Post Kaudii® Posted December 24, 2018 Developer Popular Post Share Posted December 24, 2018 Witam Przyszedł czas na nowy ROM, długo oczekiwana wersja WOS 2.0 2.6.4.1 Rom nosi nazwę WOS 2.0 PL 1.3.0 by Kaudii, zawiera dodatkowo język Polski, usunięto aplikacje Alipay oraz XimalayaSound, dodana Boot-animacja z Amazfit Verge reszta zgodna z Oryginałem. Ważne Wszystko co robicie robicie na własne ryzyko i odpowiedzialność, ani ja ani forum nie odpowiadamy za poniesione szkody. Kwestia instalacji jest banalnie prosta, dostajecie system zamknięty w instalatorze, wystarczy stosować się do informacji w nim zawartych a instalacja powinna być łatwa i bezproblemowa. Wymagania: - firmware zegarka bez znaczenia - odblokowany Bootloader Instalacja: - rozparuj zegarek z telefonem - ściągnij plik WOS_2.0_PL_1.3.0_by_Kaudii.exe - zaloguj się na forum w przeglądarce i pozostań na stronie FORUM - instalator poprosi o KEY , otworzy się nowa strona w przeglądarce, skopiuj KEY z strony Generatora - zostanie poprawnie wygenerowany jeżeli jesteś (zarejestrowany i zalogowany) i nie posiadasz BANa - postępuj zgodnie z pytaniami/zaleceniami instalatora Na pewno instalacja i funkcjonowanie jest prawidłowe . Cały proces wgrywania Systemu może trwać 15-20 min, nie odłączać zegarka od komputera aż instalator wam oznajmi, iż pliki instalacyjne zostały usunięte z zegarka. Poniżej filmik z przebiegu instalacji dzięki uprzejmości @Lector System posiada Root-a. Posiada również Tweaki dla poprawy baterii, responsywności, czułości dotyku i wiele innych. Tweaki są inspirowane tymi użytymi przez @S3V3N w swoich Romach. Nie mniej jednak wszystkie znalezione w sieci i zastosowane po zapoznaniu się z informacjami do jakich celów ich użyć, nie są bezmyślnie skopiowane, każdy kto zechce służę linkami do źródeł z jakich je zaczerpnąłem. Paruje się z Aplikacjami Amazfit CN jak i GP, oraz na iOS. ROM zrobiony na potrzeby forum! Nie zezwalam na jego powielanie, publikację, bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania go w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Credits: Podziękowania za wsparcie i pomoc w pracy nad tym projektem dla : @Saratoga z HtcMania - za kernel i root @Google - za nieograniczone źródło informacji @Kaudii - za tłumaczenie, kompilację Romu @Lector - za pomoc w tłumaczeniu tarcz zegarka , pomoc w stworzeniu instalatora oraz zabezpieczenie @S3V3N - za przekazanie dużej ilości wiedzy, za pomoc w przyswojeniu wiedzy i rozwoju umiejętności, umożliwiających mi tworzenie aplikacji i Romów @k2002 - za udostępnienie dźwięków do aplikacji Sporty Podziękowania dla Beta-testerów za wkład włożony w odszukanie błędów: 225 21 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 24, 2018 Author Developer Share Posted December 24, 2018 rezerwacja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobod Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 (edited) @Kaudii Jakie zmiany względem https://xiaomifans.pl/topic/654-rom-wos-20-pl-2631-by-kaudii/ ? Edited December 24, 2018 by Lobod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerkses Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 (edited) co jeśli mi wyskoczyło po zatwierdzeniu instalacji w programie " Rozpoznawanie zegarka" ? Edited December 24, 2018 by Xerkses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 24, 2018 Administrator Share Posted December 24, 2018 A ktoś pisał by uruchomić jako admin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 (edited) W dniu 24.12.2018 o 17:44, Lobod napisał: @Kaudii Jakie zmiany względem https://xiaomifans.pl/topic/654-rom-wos-20-pl-2631-by-kaudii/ ? Jakie zmiany czcionki ok w powiadomieniach, Wszystko ładnie i świątecznie działa. Jak dla mnie lepszy zasięg bluetooth. Ogólnie warto uaktualnić w stosunku do poprzedniej wersji, takie czasem nieduże poprawki. Bateria działa u mnie o jeden dzień dłużej Dzieki Kaudii Edited December 25, 2018 by pawelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gl4zek Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 Dziękuję. Zainstalowane w trymiga i wszystko śmiga ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czuczu53 Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
bili24 Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Witam wszystkich, jestem nowym posiadaczem Amazfit jak na razie szczęśliwym , dziękuję za poradnik i trud włożony za przygotowanie takiego udogodnienia, a teraz.... biorę się do pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazytomi9 Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Również dziękuję wszystkim na MODa, instalacja to czysta przyjemność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ortas88 Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy1982 Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Nie dziala pomiar tetna prosze o pomoc Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 31, 2018 Author Developer Share Posted December 31, 2018 Spróbuj wyłączyć i włączyć zegarek, jak nie pomoże to FR zrób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy1982 Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Robilem i factory reset i wlaczalem tez nic nie pamaga. Co robic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 31, 2018 Administrator Share Posted December 31, 2018 A świeci od dołu jak uruchomisz pomiar? Jak nie, to czy go nie zalałeś? Ewentualnie wgraj inny ROM i sprawdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy1982 Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Nie swieci. Rom mam taki . Co robic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 1, 2019 Administrator Share Posted January 1, 2019 Wgraj oryginał i zobacz jak się będzie zachowywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy1982 Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Mozna jakis link do oryginalnego romu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 1, 2019 Administrator Share Posted January 1, 2019 Zobacz na mój podpis - ikonki poszmeraj myszką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartuniaXiao Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Witam, Skad moge pobrac WOS_2.0_PL_1.3.0_by_Kaudii.exe? Kupilam zegarek Amazefit Peace i chcialbym wgrac jezyk polski. Czy WOS_2.0_PL_1.3.0_by_Kaudii.exe bedzie dobry do Amazefit Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 @MartuniaXiao naprawdę, taki problem przeczytać dokładnie pierwszy post ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred321 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Mam problem połączenia zegarka z telefonem. Nie łączy mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 2, 2019 Author Developer Share Posted January 2, 2019 Opisz coś więcej, bo na ten moment raczej nikt nie wie w czym jest problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred321 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Sorry, nie przemyślałem mojego postu ???? a wiec sprawa wyglada tak ze próbuje połączyć zegarek z samsugiem SN-g531f. Próbowałem pare razy połączyć, usuwałem aplikacje i instalowałem na mowo jednak nic nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Wejdź w ustawienia BT w telefonie i ustaw ręcznie widoczność dla wszystkich urządzeń w pobliżu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts