the4anoni Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 I może wie jak go rozwiązać nie zmieniająć języku aplikacji ? Chodzi o to że nie wszystko jest po Polsku i czy da się zrobić żeby zamiast "kszaczków" było po angielsku ,a reszta po Polsku ? Jak ustawię na angielski to wszystko jest po Angielsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 22, 2018 Administrator Share Posted December 22, 2018 Nie wiem co to za sprzęt, pewnie coś do oświetlenia. Niestety dużo sprzętu jest dedykowane na rynek Chiński i w pluginach do obsługi tych urządzeń nie ma angielskiego. Dlatego też masz Chińskie krzaczki, a to co jest po Polsku jest brane z głównej aplikacji. Też mam kilka urządzeń w których pluginy nie zawiera Polskiego, a pozostałe teksty mam po Angielsku lub Chińsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Kwestia czasu, może kiedyś to przetłumaczą. Podobnie miałem z Mi Robot rok temu. Na początku chińskie znaczki, później część po ang reszta po chińsku a obecnie wszystko ładnie po polsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 22, 2018 Author Share Posted December 22, 2018 6 godzin temu, Lector napisał: Nie wiem co to za sprzęt, pewnie coś do oświetlenia. Niestety dużo sprzętu jest dedykowane na rynek Chiński i w pluginach do obsługi tych urządzeń nie ma angielskiego. Dlatego też masz Chińskie krzaczki, a to co jest po Polsku jest brane z głównej aplikacji. Też mam kilka urządzeń w których pluginy nie zawiera Polskiego, a pozostałe teksty mam po Angielsku lub Chińsku. Żarówka Philipsa E14 ,jak zmienię na Angielski to mam wszystko po Angielsku ,nie ma żadnych krzaczków. Da się coś z tym zrobić żeby zamiast krzaczków brał tłumaczenie Angielskie ,ale żeby to co się da było po Polsku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 To jest dobre pytanie, też tak miałem z lampką na biurko. W eng miałem eng, a w pl niestety po cn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts