Neosternik Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) Witajcie. Dziś otrzymałem zegarek i chcę go zrobić na PL. Odblokowałem bootloader i za cholerę nie wiem który room wybrać. Który wrzucić żeby cieszyć się PL żeby nie uwalić watcha? Edited December 20, 2018 by Neosternik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 20, 2018 Developer Share Posted December 20, 2018 Wybierz jaki chcesz, w pierwszych postach każdego wątku o Romie jest info, iż rodzaj Firmware nie ma znaczenia, wystarczy przeczytać wszystko dokładnie co tam jest napisane. Niestety jesteś kolejną osobą, która ignoruje to co piszę, więc może przestanę pisać i odpowiadać na pytania, a każdy niech sobie radzi jak umie. Bo to kolejny przypadek, że pisanie tego to strata czasu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neosternik Posted December 20, 2018 Author Share Posted December 20, 2018 Kaudii myślę że wystarczy zmienić opis w udostępnionych romach i nikt już nie będzie pytał. Dużymi drukowanymi literami ..."wersja firmware nie ma znaczenia" Dziękuję mimo wszystko za odpowiedź i twoją cierpliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 20, 2018 Developer Share Posted December 20, 2018 tytuł Wymagania jest wytłuszczony, to powinno wystarczyć by się tą kwestią zainteresować, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts