Dejv Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 (edited) Witam. Nie wiem czy gdzies juz byl taki temat ale jestem zmeczony po pracy przegladam troche juz to forum i nie moge tego znalezc... mecze sie i mecze a ktos ogarniety odpowie mi w kilku zdaniach albo poda link (z góry dzieki, sory za brak polskich znakow) Mam zegarek Amazfit 2 Stratos model a1619 z wersja ROMu 2.3.6.1 zegarek jest po angielsku. Docelowo uzytkownikiem zegarka ma byc moj tata on nie zna jezyka angielskiego i bedzie to dla niego problem wiec chcial bym to zmienic. Teraz pytanka: 1 Czy jak zmienie raz rom na polski to gdy sparuje zegarek z telefonem i bedzie jakas nowa aktualizacja to moze cos sie z nim stac? aktualizacja zmieni jezyk na angielski i nastepnie bede musial poczekac na nowa wersje romu do mojego typu zegarka? 2 Jak odblokowac bootloader??? probowalem to zrobic tak jak na filmiku z yt pogralem fastboota wyciagnalem potrzebne dane i wyslalem na te stronke ktora byla tam podana minely juz 4 dni a ja nie dostalem zadnego emaila zwrotnego ... moze byl to moj blad i bo tam bylo trzeba podac wersie ios a podalem wersje rom... 3 Jaka wersje romu wybrac do mojego zegarka (jaki to zegarek podalem wyzej) jak juz odblokuje ten bootloader? Z gory dzieki i jeszcze raz sorki za brak polskich znakow Edited December 11, 2018 by Dejv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 1. Po instalacji custom Rom brak jest aktualizacji OTA. 2. Sprawdź czy odpowiedź z kodem nie trafiła do spamu w skrzynce email. 3. To zależy od ciebie jaki Rom zainstalujesz. Proponuję poczytać więcej a na pewno znajdziesz odpowiedzi o różnicach. Ten czy ten Polski język ma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejv Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 znalazlem wiadomosc jest w spamie ale myslalem ze inny email podawalem ... ???? z romem to nie jest tak ze na ta i na ta wersje powinienem zainstalowac ten ? czy to nie ma wiekszego znaczenia jaki zainstaluje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 @Dejv, @Axon'owi pewnie chodziło czy wybierzesz rom na bazie CN czy na US. Delikatne różnice pomiędzy nimi są. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejv Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 @Axon @szablix dzieki panowie zegarek dziala i jest juz na jezyku polskim tata sie cieszy i stwierdzil ze fajnie jak jeszcze aplikacje na tel dalo by sie spolszczyc... da sie to jakos zrobic czy to juz nie wyzsza szkola jazdy i tym sie nie zajmujecie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Chłopie poczytaj trochę, przecież masz na forum wszystko, łącznie z aplikacją amazfitwatch na androida. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejv Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 @Axon mam sory jestem chyba chlopaczkiem we mgle trzeba mnie za reke prowadzic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Chłopie wszystko jet w aplikacje na telefon wystarczy przejrzeć forum i zaznajomić się co gdzie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 W dniu 12.12.2018 o 07:24, szablix napisał: @Dejv, @Axon'owi pewnie chodziło czy wybierzesz rom na bazie CN czy na US. Delikatne różnice pomiędzy nimi są. Ja biorę tę wersję która ma wyższy numerek u autora;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts