patrykmisztak1 Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Witam, od kilku godzin jestem właścicielem nowego Stratosa 2, uruchomiłem go po raz pierwszy i wyskakuje komunikat o nowszym oprogramowaniu. Aktualnie mam wersje 2.3.4.3. Niestety ani z poziomu aplikacji ani z zegarka aktualizacja nie chce się zainstalować. W aplikacji klikając w "update now" w ogóle nic się nie dzieje. Gdy chcę zaktualizować przez zegarek wyszukuje nowszej wersji a po chwili wyskakuje informacja aby połączyć się z aplikacją w celu znalezienia aktualizacji. W czym tkwi problem? Dodam, że gdy zegarek chcę połączyć z WiFi pojawia się komunikat aby hasło wpisać w aplikacji jednak tam nigdzie nie znajduje takiej opcji. Chciałbym zaktualizować oprogramowanie aby wgrać polski ROM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Nie musisz aktualizować oryginalnego oprogramowania aby wgrać polski rom by @Kaudii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marglcia Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 3 godziny temu, patrykmisztak1 napisał: Niestety ani z poziomu aplikacji ani z zegarka aktualizacja nie chce się zainstalować. W aplikacji klikając w "update now" w ogóle nic się nie dzieje. a masz połączenie zegarka z wifi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts