zibi 79 Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 (edited) Witam serdecznie wszystkich. Dostałem wczoraj zegareczek jednak nie Stratos tylko Pace i zapoznaje się z nim:) Proszę o podpowiedź Was Specy w temacie. Jak wchodzę w opcje aktywność sportowych na górze mam symbol baterii i GPS A pod spodem wartości godz/km które się zmieniają ..co to ? Dzięki wielkie za podpowiedź,naradzie jestem zielony i proszę o zrozumienie. Ps.Macie jakieś przecieki kiedy może być Język polski w aktualizacji. Bo wgranie tak jak już pisałem to dla mnie na tą chwilę ,,magia,,:) Pozdrawiam wszystkich.. Edited December 6, 2018 by zibi 79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gl4zek Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 To informacja ile możesz przejść, przebiec, przejechać na włączonym GPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi 79 Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 Aha no tak,dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts