Developer Popular Post Kaudii® Posted December 2, 2018 Developer Popular Post Share Posted December 2, 2018 Witam Kolejna wersja aplikacji z GP z polskim interfejsem, lista zmian poniżej Ważne Wersja PL na bazie wersji z GP wymaga odinstalowania wersji oryginalnej, niestety nie instaluje się na nią, ze względu na inny podpis publiczny. Wersja 2.6.2-play-PL zgodna z oryginałem, co do zawartości i grafik, jedyne co to jest dodany język PL, reszta jak w oryginale, pomoc jest w wersji Angielskiej. Życzę bez problemowego użytkowania. Historia zmian: 2.0.3.-play: - dodano wsparcie dla Stratos / Stratos+- naprawiono inne błędy 2.3.0.-play: - Wsparcie dla tenis, piłka nożna i narciarstwo- Dodano trening interwałowy do wykonywania czynności- Obsługa zmiany kolejności śledzonych statystyk dla wszystkich obsługiwanych typów aktywności- Obsługa przesyłania plików .gpx i .mp3 z aplikacji do zegarka bezprzewodowo- Inne poprawki błędów 2.5.0.-play: 1. Nowość: Sport, wsparcie funkcji rezerwy tętna; 2. Dodano spolszczenia do kierunków wiatru i siły promieniowania UV 3. Dodano Logowanie za pomocą konta Xiaomi i WeChat 2.5.0.1-play: 1. Naprawa problemów z parowaniem2. Naprawa problemu synchronizacji rekordów w WOS2.0. 2.5.2-play 1. Wsparcie dla języka hiszpańskiego i rosyjskiego jak w zegarkach2. Drobne poprawki błędów. 2.5.2.1-play 1. Drobne poprawki błędów. 2.6.2-play 1. Dodane wsparcie dla Verge 2. Wsparcie dla Verge w kwestii obsługi NFC 3. Dodano obsługę alarmów z poziomu aplikacji 4. Poprawki błędów Aplikacja zrobiona na potrzeby forum! Nie zezwalam na jej powielanie, publikację bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Masz ochotę postawić piwo - Kliknij 509 150 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Zaktualizuj pierwszy screenshot 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 2, 2018 Author Developer Share Posted December 2, 2018 wiem tylko muszę go zrobić bo nie mam. go w tym momencie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 2, 2018 Author Developer Share Posted December 2, 2018 wprowadziłem jeszcze kilka poprawek w tłumaczeniach, za chwilę aktualizacja w pierwszym poście EDIT: Link poprawiony, zapraszam do ponownej instalacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
norek01 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 tytani pracy dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodek1 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Dzięki bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wollys Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 (edited) Kaudii wielki szacunek za to co robisz... Mam jednak pytanie nie moge sie przez FB zalogowac przy probie wyskakuje invalid hash..., przy probie logowania przez email GMAIL kreci i kreci i tez nic Edited December 3, 2018 by wollys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 3, 2018 Author Developer Share Posted December 3, 2018 Niestety Google i Facebook rozpoznają, że to nie jest oryginalna kompilacja bo jest podpisana innym kluczem niż oryginalna i z racji ochrony kont userów nie pozwalają się zalogować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Godzinę temu, wollys napisał: Kaudii wielki szacunek za to co robisz... Mam jednak pytanie nie moge sie przez FB zalogowac przy probie wyskakuje invalid hash..., przy probie logowania przez email GMAIL kreci i kreci i tez nic Jak odinstalujesz/wyłączysz WSZYSTKIE aplikacje od Facebooka zalogujesz się bez problemu przez fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 3, 2018 Author Developer Share Posted December 3, 2018 a tego nie sprawdzałem, bo i tak używam logowania kontem Xiaomi, ale możesz mieć rację Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Dalej brak polskiego wsparcie włoski i francuski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 6, 2018 Author Developer Share Posted December 6, 2018 Bo nie ma jeszcze Romów pl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Mam nadzieje że szybko zagości język polski. Co my kraj trzeciego świata ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Zwłaszcza że Stratos jest popularny w Polsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 6, 2018 Author Developer Share Posted December 6, 2018 biorąc pod uwagę ilość instalacji Romów to na Pace jest zdecydowanie więcej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Był pierwszym popularnym zegarkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_S Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Zaczynam przygodę z Xiami Amazfit, mam nadzieję, że się nie rozczaruję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman23 Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Witam mam pytanie i jednocześnie problem nie mam możliwości dodania treningu interwałowego. W w/w aplikacji. Nie widze poprostu takiej opcji w aplikacji. Czy może ktoś coś podpowiedzieć gdzie tego szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal01 Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 W aplikacji - Mój zegarek - Sporty - Trening interwałowy - Nowy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosowiec Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Wielkie dzięki, miałem problem z synchronizacją danych na telefon (oprócz naładowania). Przerobiłem prawie całe forum i nic nie pomagało, a ta wersja wszystko pięknie mi synchronizuje. Wielkie dzięki jeszcze raz. ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ortas88 Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Mi też pomogła a miałem ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
skootii Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Dzięki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 16, 2018 Author Developer Share Posted December 16, 2018 przygotowałem aplikację 2.6.7-play z Językiem polskim, z racji oddania do testów tej wersji i braku jakichkolwiek informacji przez ponad tydzień dołączam ja poniżej , chętnych zapraszam do wgrywania i proszę o jakiekolwiek info zwrotne na jej temat z powodu błędów wersja 2.6.7-play_PL usunięta do odwołania 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingMacio Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 W dniu 14.12.2018 o 23:22, Kaudii napisał: Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts