Robert15 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Witam, Ostatnio w mi home pojawił się dzwonek drzwiowy. Czy ma ktoś jakiekolwiek informacje o tym urządzeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adalbertus Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Cześć, tu znajdziesz trochę informacji i link do sklepu: http://www.pokoleniesmart.pl/inteligentny-dzwonek-do-drzwi-xiaomi-laczy-sie-z-mi-home/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert15 Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 Dzięki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uko Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Ja wczoraj odebrałem i nie mogę tego skonfigurować. Nie chce się połączyć z siecią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WitW Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 W dniu 18.03.2019 o 12:27, Uko napisał: Ja wczoraj odebrałem i nie mogę tego skonfigurować. Nie chce się połączyć z siecią. Dostałem dwa dni temu, działa, ale muszę jeszcze pokombinować bo raz włączyłem nagrywanie ruchu i teraz mi nagrywa co kilka minut i strasznie żre baterię. Dzwonek działa, nagrywanie filmów też, są opóźnienia, musi być region chiński ustawiony - wtedy zapisuje na darmowym serwerze ostatnie 7 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now