migdalekk Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Witam, posiadam od ok. miesiąca Xiaomi Amazfit 2. To mój pierwszy smartwatch i generalnie jestem zadowolony. Mam tyko 1 problem. Po sparowaniu z Iphone 6s, co jakiś czas zegarek gubi połączenie sparowania z telefonem i nie pomaga zwykła próba nawiązania połączenia z telefonem przez bluetooth. Najczęściej dzieje się to po ładowaniu zegarka lub telefonu. Czy ktoś z was miał już kiedyś podobny problem i jak to ewentualnie rozwiązać? Pozdrawiam migdalekk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adiif1 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Dość znany problem z iphonami z wearos jest identyczny problem tyle ze tam pomaga jedynie hard reset zegarka także jest dużo bardziej uciążliwe jedynie ci działa dobrze to zegarki na bazie tizena lub te od apple co jest raczej oczywiste testowane na IPhone xs , 8 plus i zwykłej 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekplam Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Mój stracił parowanie z Iphon 8 i odzyskać go nie mogę. Jest jakiś sposób na to?? restart nie wystarcza. Telefon nie widzi zegarka po bluetooth.... Może jakiś soft albo reinstalacja systemu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts